XiaomiYleinen

Xiaomi Mi Watch julkaistaan ensi viikolla – Näyttää aivan Apple Watchilta!

Xiaomi Mi Watch

Ensi viikolla Xiaomi tulee esittelemään täysin uuden Mi CC9 Pro -älypuhelimen Kiinassa ja samalla tullaan näkemään Xiaomi Mi Watch -älykello. Xiaomi on aikaisemminkin tuonut myyntiin älykelloja globaalisti Mi-ekosysteeminsä kautta, mutta nyt luvassa on Xiaomin omaa pääbrändiä kantava todellinen älykello.

Jo julkaistujen tietojen sekä kuvien perusteella Mi Watch on saanut yllättävän paljon design-elementtejä Apple Watch -älykelloista, mutta yleisrakenne on kuitenkin selvästi kulmikkaampi. Mi Watch -kellossa on 2,5D-lasi näyttöä suojaamassa ja oikeasta kyljestä löytyy pyöreä painike sekä mahdollisesti toinen pienempi painike.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi on julkaissut myös kuvan laitteen sisuskaluista, joka paljastaa laitteen teknisiä ominaisuuksia. Mi Watch tulee saamaan Wi-Fi-yhteyden, GPS:n, NFC:n, värinämoottorin sekä kaiuttimen. Xiaomi on laittanut kelloon myös tuen eSIM-kortille, jonka avulla voidaan todennäköisesti soittaa puheluita ilman yhteyttä puhelimeen. Xiaomi on myöskin vahvistanut Mi Watch -älykellon saavan Qualcommin älykelloille kehittävän Snapdragon Wear 3100 -järjestelmäpiirin.

Xiaomi Mi Watch tullaan julkaisemaan siis 5. marraskuuta 2019, eli ensi viikon tiistaina. Toistaiseksi kello on jäämässä todennäköisesti vain Kiinan markkinoiden yksinoikeudeksi, sillä Xiaomi ei ole vielä puhunut mitään globaalista julkaisusta.

Lähde: XDA-Developers.com, Ithome.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi