SamsungYleinen

TENAA paljasti ensi viikolla julkaistavan Samsung Galaxy A8s -puhelimen kuvat ja tekniset tiedot

Kiinan televiranomainen TENAA on julkaissut tietokantaansa Samsungin SM-G8870 -mallikoodia kantavan puhelimen kuvat sekä tekniset tiedot. Puhelimen voidaan olettaa olevan Galaxy A8s, jonka julkaisun tiedetään tapahtuvan maanantaina 10. joulukuuta. Kyseessä tulee olemaan myös Samsungin ensimmäinen älypuhelin, jossa on näytössä reikä etukameralle.

TENAAN julkaisemat kuvat puhelimesta vahvistavat, että etuosan vasemmasta yläkulmasta löytyy etukamera, mutta näytön rajoja ei kuvista kunnolla pysty erottamaan. Galaxy A8s -puhelimen takaosa on valmistettu lasista ja siinä on kuvien perusteella hyödynnetty liukuväritekniikkaa. Takaosassa on Samsungin logo, sormenjälkilukija sekä kolmoiskamera. Kameran kaverina on myös yksi LED-salamavalo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietokannasta löytyvien tietojen mukaan tulevan puhelimen mitat ovat 158,4 × 74,9 × 7,4 millimetriä ja painoa on 173 grammaa. Näytön kooksi kerrotaan 6,39 tuumaa ja sen tarkkuus on 2340 x 1080 pikseliä. TENAA ei tuttuun tyyliinsä paljasta puhelimesta löytyvää järjestelmäpiiriä, mutta huhuissa laitteessa odotetaan olevan Qualcommin tuore Snapdragon 710. RAM-muistia Galaxy A8s tulee kuitenkin saamaan vähintään 6 gigatavua, mutta TENAA on ilmoittanut myös 8 gigatavun versio. Puhelimesta tullaan näkemään ainakin 128 gigatavun tallennustilalla varusteltu versio.

Kuvista paljastunut kolmoiskamera tulee rakentumaan 24 megapikselin, 10 megapikselin sekä 5 megapikselin sensoreista, mutta tarkempaa tietoa kameroista ei ole. Todennäköisesti pääkamerana toimii 24 megapikseliä ja 10 megapikselin kamera mahdollistaa 2x zoomauksen. 5 megapikselin kameran voidaan olettaa tuottavan taustansumennusta. Etukamera on suuruudeltaan myös 24 megapikseliä. Akun kooksi TENAA kertoo 3300 milliampeerituntia ja käyttöjärjestelmänä toimii jo hieman vanha Android 8.1 Oreo -versio.

Samsung tulee julkaisemaan Galaxy A8s -puhelimensa Kiinan markkinoille maanantaina 10. joulukuuta. Toistaiseksi ei ole tiedossa, milloin puhelin tullaan näkemään Euroopassa.

Lähde: TENAA (SM-G8870)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung