SamsungYleinen

TENAA paljasti odotetun Samsung Galaxy A53 5G -puhelimen kuvat ja tekniset tiedot ennen julkaisua

Samsung Galaxy A53 -puhelimen kuvat Tenaan tietokannassa.

Samsungilta on odotettu lukuisia Galaxy A -malliston älypuhelimia alkuvuoden aikana. Erityisesti katseet kiinnittyvät Galaxy A53 5G -puhelimeen, josta on kuultu tietoja ja nähty vuotokuvia aikaisemminkin. Tällä kertaa Kiinan televiranomainen Tenaa on paljastanut tietokannassaan toistaiseksi julkaisemattoman puhelimen live-kuvat sekä tarkat tekniset tiedot.

Galaxy A53 5G on mallinumeroltaan SM-A5360, ja siinä kerrotaan olevan kahdeksanytiminen järjestelmäpiiri. Tenaa ei paljasta järjestelmäpiiriä kokonaisuudessaan, mutta aikaisempien tietojen mukaan kyseessä saattaisi olla Samsungin itse kehittämä Exynos 1200 -järjestelmäpiiri. Puhelimessa on jopa 8 gigatavua RAM-muistia, mutta aikaisempien raporttien mukaan tulossa olisi myös 6 gigatavun versio. Sisäistä tallennustilaa on 128 tai 256 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Sertifioinnin mukaan puhelimessa olisi 6,46 tuuman kokoinen näyttö, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Tenaa ei kerro näytön tekniikkaa tai muitakaan tietoja, mutta odotettavasti kyseessä on AMOLED-näyttö 120 hertsin virkistystaajuudella. Lisäksi näytössä on todennäköisesti integroitu sormenjälkilukija.

Tenaan mukaan Galaxy A53 5G -puhelimessa olisi yhteensä viisi kamerasensoria, joista neljä on takaosassa ja yksi etuosassa. Takaosan kamera koostunee 64 megapikselin pääkamerasta, 12 megapikselin ultralaajakulmakamerasta, 5 megapikselin makrokamerasta sekä 5 megapikselin syvyyskamerasta. Etuosassa on 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Galaxy A53 5G tulee saamaan myös 4860 milliampeeritunnin akun, joka todennäköisesti pyöristetään 5000 milliampeerituntiin. Samsung tarjoaa myös microSD-muistikorttipaikan aina yhteen teratavuun asti. Tietojen mukaan kuulokeliitintä ei enää Galaxy A53 5G -puhelimessa nähdä. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 159,5 x 74,7 x 8,1 millimetriä ja painoksi 190 grammaa. Väreiksi on mainittu valkoinen ja sininen, mutta kuvissa on esillä myös musta väriversio.

Toistaiseksi Samsung ei ole vahvistanut mitään julkaisuajankohtaa Galaxy A53 5G -puhelimelle. Odotettavasti julkaisu tapahtuu vielä vuoden 2022 ensimmäisen neljänneksen aikana.

Lähde: zd.taf.org.cn (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung