OnePlusYleinen

Huhu: OnePlus Nord N20 tulossa Eurooppaan helmikuussa, OnePlus 10 Pro julkaistaan globaalisti maaliskuussa

OnePlus Nord 2 CE

Oppon tytärbrändi OnePlus on julkaisemassa alkuvuoden aikana useita uutuuslaitteita globaalisti ja valituilla markkinoilla. Nyt yksi vuotajista on julkaissut Twitterissä tietojansa OnePlussan suunnitelmista, ja odotettavissa olisi uutuuspuhelimia kolmeen eri hintapisteeseen.

Tammikuun alussa julkaistiin OnePlus 10 Pro -lippulaivapuhelin, jonka Oppo on luvannut julkaista globaalisti pian. Uusien tietojen valossa julkaisua globaaleilla markkinoilla voidaan odottaa maaliskuun aikana, eli parin kuukauden sisällä. Ennen huippupuhelimen julkaisua OnePlus tulee kuitenkin julkaisemaan myös kaksi selvästi edullisempaa laitetta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Nord N20 5G

Helmikuussa OnePlus esittelee ainakin Intian markkinoille uuden Nord 2 CE -älypuhelimen ja Euroopassa nähtäisiin lisäksi Nord N20 -puhelin. OnePlus Nord 2 CE -puhelimen on tiedetty olevan pitkälti uudelleen brändätty Oppo Reno 7 SE -puhelin, mutta OnePlus Nord N20 -puhelimen odotetaan perustuvan Snapdragon 695 -järjestelmäpiiriin.

OnePlussan kerrotaan julkaisevan myös uusia älytelevisioita ja kuulokkeita tulevien kuukausien aikana. Vuotajan mukaan huhtikuussa 2022 OnePlussalta on luvassa myös Android 12 -käyttöjärjestelmän laajempi käyttöönotto Oppon ja OnePlussan yhdistetyn käyttöliittymän kanssa.

OnePlus 10 Pro


Lähde: Twitter  

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus