SamsungYleinen

Tenaa paljasti Samsung Galaxy S21 FE -puhelimen tiedot ja kuvat – myös paljastavat videot vuotivat

Samsungilta odotetaan myöhemmin tämän vuoden aikana Galaxy S21 FE -älypuhelinta, joka on yhtiön edullisemman hintapisteen huippupuhelin. Puhelimen valmistus on kärsinyt globaalista piiripulasta, jonka takia Galaxy S21 FE:n julkaisua on raporttien mukaan jouduttu lykkäämään. Tällä kertaa Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan kuvat ja tekniset tiedot Samsungin toistaiseksi julkaisemattomasta puhelimesta.

Tenaa on listannut tietokantaansa SM-G9900-mallikoodia kantavan älypuhelimen, jonka tiedetään olevan Galaxy S21 FE. Tietokannassa julkaistut kuvat eivät pääse paljastamaan mitään uutta, sillä laite näyttää samalta kuin aikaisemmissa kuvavuodoissa. Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa nähdään kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria ja niiden rinnalla yksi LED-salamavalo. Puhelimen oikeassa reunassa on nähtävästi virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tenaa kertoo puhelimen mitoiksi 155,7 x 74,5 x 7,9 millimetriä ja painoksi 176 grammaa. Lisäksi listaus kertoo puhelimen väreiksi ainakin valkoisen ja harmaan. Galaxy S21 FE tulee saamaan 6,4 tuuman suuruisen näyttöpaneelin, jossa on 2340 x 1080 pikselin tarkkuus. Tenaan mukaan akku olisi kooltaan 4370 milliampeerituntia. RAM-muistia puhelimessa on 8 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 128 tai 256 gigatavua.

Samsung tulee tarjoakaan puhelimessa kolmoiskameran, joka koostuu 32 megapikselin, 12 megapikselin ja 8 megapikselin kamerasensoreista. Etuosassa on nähtävästi 12 megapikselin selfiekamera. Tenaa paljastaa puhelimessa olevan myös muistikorttipaikka, 3x optinen zoomaus, näytönalainen sormenjälkilukija, pikalataus, vedenkestävä rakenne sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Tenaan mukaan puhelimessa on myös 8-ytiminen 2,7 GHz:n järjestelmäpiiri, jolla viitataan todennäköisesti Snapdragon 888 -piiriin.

Lisäksi tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä videoita, jotka paljastavat Galaxy S21 FE -puhelimen 360-astetta pyörivänä. Videoilla puhelin on esillä neljässä väriversiossa, jotka ovat harmaa, kulta, violetti ja valkoinen. Videot voi katsoa alapuolelta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


Lähde: TENAA (SM-G9900), Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung