OnePlusYleinen

Nyt se on varmaa: OnePlus Nord 2 5G julkaistaan 22. heinäkuuta kello 17.00

OnePlus kertoi eilen uuden Nord 2 5G -puhelimen olevan tulossa, ja samalla yhtiö päätti vahvistaa kyseessä olevan ensimmäinen OnePlus-puhelin MediaTekin järjestelmäpiirillä. Nyt OnePlus on myös vahvistanut puhelimen varsinaisen julkaisuajankohdan Euroopassa sekä Intiassa.

Uusi OnePlus Nord 2 5G tullaan esittelemään virallisesti torstaina 22. heinäkuuta kello 17.00 Suomen aikaa. OnePlussan mukaan tällä kertaa olisi luvassa todellinen lippulaivojen tappaja, jollaista yhtiöltä ei ole enää vuosiin nähty huippupuhelimien hinnan kallistuessa. OnePlus Nord 2 saa MediaTekin kehittämän Dimensity 1200-AI -järjestelmäpiirin, joka tarjoaa huippuluokan suorituskykyä sekä päivitettyjä tekoälyominaisuuksia.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

”OnePlus Nord 2 5G on kattava päivitys ensimmäisestä OnePlus Nordista kameran, suorituskyvyn, lataamisen ja uuden Dimensity 1200-AI -tekoälyprosessorin osalta. Olemme varmoja, että tämä laite tarjoaa OnePlussan luotettavan, nopean ja sulavan kokemuksen jota rakastat, ”Never Settle” -hengen mukaisesti.”, kertoi OnePlussan toimitusjohtaja Pete Lau.

Jo aikaisemmin OnePlus Nord 2 -puhelimesta on nähty 3D-mallinnokseen pohjautuvia kuvia, jotka ovat samanlaisia kuin OnePlussan julkaisemat ääriviivat tulevasta puhelimesta. Puhelimen vasemmassa reunassa nähdään äänenvoimakkuuspainikkeet ja oikeassa reunassa on virtapainikkeen ohella myös Alert Slider -kytkin. Vuotaneiden kuvien perusteella puhelimen etuosassa olisi etukamerareiällä varusteltu näyttöpaneeli ja takaosassa olisi laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodot ovat kertoneet OnePlus Nord 2 -puhelimen tarkat tekniset tiedot jo aikaisemmin. Odotetussa puhelimessa on tietojen mukaan 6,43 tuuman Full HD+ -tasoinen näyttöpaneeli, joka perustuu AMOLED-tekniikkaan. Näytössä pitäisi olla myös 90 hertsin virkistystaajuus sekä näytönalainen sormenjälkilukija. OnePlus on aina ollut vahvoilla muistiversioiden kanssa ja nyt OnePlus Nord 2:een odotetaan 8 + 128 gigatavun sekä 12 + 256 gigatavun versioita.

Kuten jo aikaisemmin on kerrottu, OnePlus Nord 2 saanee MediaTekin kehittämän Dimensity 1200 -järjestelmäpiirin. Kyseessä olisi OnePlussan historian ensimmäinen puhelin ilman Qualcommin järjestelmäpiiriä. OnePlus Nord 2 -malliin on vuodon mukaan lupa odottaa myös 4500 milliampeeritunnin akkua sekä 30 tai 65 watin tehoista pikalatausta.

Takaosan kameratoteutuksen pitäisi olla muotoilultaan varsin samanlainen OnePlus 9 Pron kanssa, mutta salama olisi hieman alempana. OnePlus Nord 2:n kamera tulee koostumaan 50 megapikselin tasoisesta Sony IMX766 -kamerasensorista, jonka rinnalla on 8 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 2 megapikselin kolmas kamera. Etuosassa kerrotaan olevan yksi 32 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Lähde: OnePlus Forum

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus