XiaomiYleinen

Tietoja sekä kuva Xiaomin tulevasta Mi Watch Lite -älykellosta paljastui viranomaistietokannasta

Xiaomi esitteli jo viime kuussa Euroopan markkinoille pyöreänäyttöisen Mi Watch -älykellon, mutta nähtävästi tarjolle on tulossa myös edullisempi versio, joka kantaa nimeä Mi Watch Lite. Kyseisestä kellosta on löytynyt tietoja sekä kuva Yhdysvaltain FCC-viranomaistietokannasta. Globaalisti kellon nimi on Mi Watch Lite, mutta esimerkiksi Kiinassa kello saatetaan julkaista Redmi Watch -mallinimen alaisuudessa.

FCC:n listaus paljastaa kellolle suunnitellun myyntipakkauksen, jota koristaa myös kuva itse laitteesta. Xiaomi tulee tarjoamaan Mi Watch Lite -kellossa neliömäisen näyttöpaneelin, eikä tällä kertaa pyöreää näyttöä nähdä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paljastuneet tiedot paljastavat Mi Watch Liten saavan 1,41 tuuman värillisen HD-kosketusnäytön, sisäänrakennetun GPS-tuen, vedenkestävän rakenteen sekä jatkuvan sykkeenmittauksen. Kellossa on lisäksi monia urheilutiloja. Tiedot paljastavat Mi Watch Litessä olevan myös 230 milliampeeritunnin akku, jota ladataan 5 watin laturilla. Yhdistäminen puhelimen kanssa tapahtuu Bluetooth 5.1 -yhteyden avulla ja tuetut puhelimet ovat ne, joissa on Android 4.4- tai iOS 10 -käyttöjärjestelmä tai tuoreempi versio.

Xiaomin odotetaan julkaisevan nyt paljastuneen älykellon lähiaikoina valikoiduilla markkinoilla. Toistaiseksi Xiaomi ei ole kuitenkaan kertonut julkaisevansa uusia tuotteita lähiaikoina.

Lähde: FCC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi