OnePlusYleinen

OnePlus Watch -älykellon julkaisu viivästyy – julkaisua odotettiin lokakuun aikana

OnePlussan on tiedetty kehittäneen omaa älykelloaan, ja yhtiö myös vihjasi siitä OnePlus 8T -puhelimen lanseerauksen yhteydessä. Tuoreet huhut luotettavasta lähteestä kertovat kuitenkin OnePlussalla olevan haasteita kellon kanssa, jonka takia myös julkaisua on jouduttu viivästyttämään.

Luotettavista tiedoistaan tunnettu Max Jambor on kertonut Voice-alustalla, että OnePlus Watchin julkaisu on viivästynyt. Aikaisemmin samainen henkilö kertoi kellon julkaisun tapahtuvan lokakuussa, mutta nähtävästi julkaisua ei tulla näkemään lähiaikoina. OnePlus ei ole tietojen mukaan asettanut kellon julkaisulle mitään uutta päivämäärää, eikä viivästymisen syytä ole tarkasti tiedossa. Todennäköisesti OnePlussalla on haasteita tuotannon tai ohjelmistokehityksen kanssa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

OnePlus Watch -älykellosta on huhuttu jo vuodesta 2016 asti, ja OnePlus on myös vahvistanut aikaisemmin kehittäneensä älykelloa, mutta jättäneen kehityksen kesken. Aikaisemmin kesällä viranomaistietokanta paljasti OnePlus Watchin olevan todella tulossa, jonka lisäksi sisäpiirilähteet ketoivat OnePlussan aktiivisesti kehittäneen älykelloa viimeisen vuoden ajan.

Toistaiseksi OnePlus Watchin julkaisu on edelleen kysymysmerkki. Kello saatetaan esitellä vielä markkinoille ennen joulusesonkia, tai OnePlus on päättänyt viivästyttää julkaisua kevääseen 2020, jolloin myös OnePlus 9 -malliston huippupuhelimia odotetaan markkinoille.


Lähde: Max Jambor (Voice)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus