NothingYleinen

TikTok-video vahvisti Nothing Phone (1) -älypuhelimen näytön virkistystaajuuden

Nothing Phone (1)

Carl Pein Nothing-yritys julkaisee ensimmäisen älypuhelimensa alle viikon kuluttua 12. heinäkuuta. Puhelimesta tiedetään ennen julkaisua jo paljon vuotojen ja Nothingin omien paljastuksien perusteella.

Nyt suositussa TikTok-videopalvelussa on Nothingin toimesta jaettu video, mistä paljastuu tulevan puhelimen näytön virkistystaajuus. Näyttö tulee tukemaan 120 hertsin virkistystaajuutta. Videolta käy ilmi, että asetusvalikossa on ”Smooth display” -asetus, josta voi valita käyttöön joko 60 tai 120 hertsin virkistystaajuuden.

Nothing Phone (1) -puhelimen asetusvalikosta löytyy Smooth display -asetus. Kuva TikTok-videosta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi lyhyessä TikTok-videossa näytetään hieman puhelimen soittoäänivalikkoa ja sen sisältöä. Nothing Phone (1) -puhelimessa on mahdollisuus synkronoida soittoääni takana olevien LED-valojen kanssa.

Nothing on itse vahvistanut käyttävänsä puhelimessa Qualcommin kehittämää Snapdragon 778G+ -järjestelmäpiiriä. Lisäksi puhelimessa on kerrottu olevan langaton lataus, käänteinen langaton lataus sekä Nothing OS -käyttöliittymä Androidin päällä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Aikaisemmin 91mobiles.com-sivusto on julkaissut myös lähteisiinsä viitaten kattavamman listauksen Nothing Phone (1) -puhelimen teknisiä tietoja. Puhelimeen on vuodon mukaan tulossa 120 hertsin OLED-näyttöpaneeli, 8 gigatavua RAM-muistia sekä 4500 milliampeeritunnin akku. Tuettuna pitäisi olla 45 watin pikalataus.

Kyseinen vuoto kertoi puhelimessa olevan myös kaksoiskamera, joka koostuu 50 megapikselin pääkamerasta, 16 megapikselin toisesta kamerasta ja 16 megapikselin etukamerasta. Puhelimen hinnaksi on arvioitu noin 500 euroa.

Nothing Phone (1) julkaistaan virallisesti 12. heinäkuuta, ja se on tulossa tarjolle aluksi kutsujärjestelmällä. 

Lähde: Gsmarena, TikTok

Kommentoi

Lisää aiheesta:Nothing