AppleYleinen

Tuleva Apple iPad Mini paljastui uusista kuvista – tällaista tablettia odotetaan tänä vuonna

Applen nykyinen iPad Mini -tabletti näyttää vanhanaikaiselta kalliimpien Applen uutuustablettien rinnalla, mutta nähtävästi seuraava iPad Mini tulee olemaan selvästi modernimpi. Tuore vuoto paljastaa nyt CAD-mallinnukseen perustuvia vuotokuvia seuraavasta iPad Mini -tabletista, ja kuvat vahvistavat laitteen saavan selvästi uudistetun toteutuksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuodetut kuvat eivät ole virallisia Applen tekemiä kuvia, vaan ne perustuvat vuotokuviin ja CAD-mallinnukseen, jotta vuotaneiden tietojen lähdettä ei pystyisi selvittämään. Kuvissa nähdään iPad Minin uudistukset, mutta ne eivät ole välttämättä täysin paikkaansa pitäviä ja muutoksia saattaa tulla.

Kuvien perusteella tuleva iPad Mini olisi pienempi versio viime vuonna julkaistusta iPad Air -tabletista. Tabletin takaosassa nähdään yksi hieman ulkoneva kamerasensori sekä Applen logo. Lisäksi etuosassa on kohtuullisilla kehyksellä varusteltu näyttöpaneeli, jossa on pyöristetyt kulmat. Etuosassa ei tulla näkemään enää kotipainiketta, vaan sormenjälkilukija on integroituna yläreunassa olevaan virtapainikkeeseen. Lisäksi oikeassa reunassa on esillä äänenvoimakkuuspainikkeet.

Tulevan tabletin mitoiksi on paljastunut 206,3 x 137,8 x 6,1 millimetriä, joten kyseessä on varsin ohut tabletti. Vuotojen mukaan tabletin äänentoisto pitäisi olla aikaisempaa parempi ja Apple luopuu Lightning-liitännästä sekä hyödyntää USB-C-liitintä. Applen odotetaan julkaisevan uutuustabletin ainakin kolmessa väriversiossa, jotka olisivat hopea, musta ja kulta. iPad Mini saattaa tukea myös uutta Apple Pencil -kosketusnäyttökynää ja todennäköisesti tehoista tulee vastaamaan Apple A14 -järjestelmäpiiri, jossa on tuki 5G-yhteyksille.

Applen odotetaan julkaisevan uuden, nyt vuotaneen iPad Mini -tabletin vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: Frontpagetech.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple