AndroidHMDNokiaYleinen

Tuleva Nokia 7.1 saa massiivisen lovinäytön ja maksaa Euroopassa 399 euroa

Huhut Nokia 7.1- ja Nokia 7.1 Plus -puhelimien ympärillä käyvät juuri nyt kuumina ja erityisesti Kiinasta kantautuu jatkuvasti uusia tietoja sekä kuvia. Tänään kerroimme puhelimen paljastuneen Kiinan televiranomaisen tietokannasta paljastaen kuvat sekä tekniset tiedot. Nyt Baidussa on julkaistu kuva, jossa näkyy Nokia 7.1:n lovinäyttö.

Tuorein vuotokuva Nokia 7.1 -puhelimesta.

Kuvan perusteella on odotettavissa massiivista lovinäyttöä, jollainen löytyy tällä hetkellä muun muassa Nokia X5 -puhelimesta. Vuotanut kuva vahvistaa myös alumiinisen kehyksen sekä kaksoiskameran laitteen takaosassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Myös saksalaisen WinFuture.de -sivuston toimittaja Roland Quandt on kertonut Twitterissä, että Nokia 7.1:n 4/64 gigatavun versio on hinnoiteltu Euroopassa 399 euroon.

Tenaan paljastamien tietojen mukaan Nokia 7.1 tulee saamaan suuren 6,18 tuuman näytön, jonka tarkkuus on 2246 x 1080 pikseliä. Tehoista on vastaamassa 8-ytiminen 2,2 GHz:n taajuudella toimiva järjestelmäpiiri, joka on todennäköisesti Snapdragon 710. RAM-muistia on kerrottu olevan 4 tai 6 gigatavua mallista riippuen, kun taasen tallennustilaa on tarjolla 64 tai 128 gigatavua. Akunkooksi Tenaa ilmoittaa 3400 milliampeerituntia. Kameroissa HMD Global tulee luottamaan todennäköisesti samaan kameraan kuin Nokia 7 Plussassa. Takana pitäisi olla 12 + 13 megapikselin sensoreista koostuva kaksoiskamera, kun taasen edessä 20 megapikselin selfie-kamera. Tenaa on ilmoittanut puhelimesta löytyvän myös Android 8.1 Oreo -käyttöjärjestelmä.

Lähde: Baidu, Twitter

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android