OnePlusYleinen

Tunnettu vuotaja julkaisi tarkkoja kuvia OnePlus Nord -puhelimesta – tulossa myös mielenkiintoisia suojakuoria

Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut tänään uusia kuvia vielä julkaisemattomasta OnePlus Nord -älypuhelimesta. OnePlus on itse jo vahvistanut, että uutuuspuhelin tullaan esittelemään 21. heinäkuuta Intiassa ja Euroopassa. Kyseessä pitäisi olla keskihintaluokan 5G-älypuhelin, joka tarjoaa kuitenkin OnePlussan huippupuhelimista tuttuja ominaisuuksia.

Blassin julkaisemissa kuvissa OnePlus Nord on esillä etuosasta katsottuna sekä takaosa paljastuu suojakuorien alta. Laitteen etuosassa nähdään tasainen näyttöpaneeli, jonka vasemmassa yläkulmassa on kaksoisetukamera. OnePlus Nordin takaosassa nähdään olevan pitkulainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensori, joiden rinnalla on myös kaksois-LED-salama. Puhelimen takaosassa on myös OnePlussan logot.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvista käy ilmi myös OnePlus Nordista löytyvän tuttu Alert Slider -kytkin perinteisien virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeiden ohella. Kuvissa nähdään myös kaiutinritilä, SIM-korttitelakka sekä USB-C-tyylin latausliitin. Nähtävästi perinteistä 3,5 millimetrin kuulokeliitintä ei tulla uutuuspuhelimessa näkemään. Evan Blass on julkaissut myös kuvan, jossa nähdään erikoissuojakuoria. Kuvissa nähtävät suojakuoret ovat tehty yhteistyössä maalari Camilla Engstromin, YouTubettaja Zack Nelsonin (JerryRigEverything) sekä ruotsalaisen Finstan kanssa.

OnePlus on itse vahvistanut sosiaalisen median kanavissaan OnePlus Nordin tulevan saamaan muun muassa 48 megapikselin neloiskameran, AMOLED-näyttöpaneelin sekä 5G-yhteydet. Lisäksi OnePlus on vahvistanut hinnoittelun asettuvan alle 500 euroon, joten kyseessä on selvästi edullisempi laite kuin nykyiset OnePlus 8- ja OnePlus 8 Pro -huippupuhelimet.

OnePlus Nord julkaistaan siis 21. heinäkuuta, mutta jo ennen sitä puhelimesta tullaan varmasti näkemään ja kuulemaan vielä lisätietoja.

Lähde: PhoneArena.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

1 Kommentti

  1. Muiden tietovuotojen kera tuo puhelinmallin vaikuttaa noin 400 euron hintaluokan arvoiselta, eli sen ruurempi hinta olisi ylihinnoittelua. Tuossahan on aika huono takakameravarustelu (telekamera uupuu) ja suoritin on heikompitehoinen kuin 2019 loppuvuodesta myyntiin tulleessa OnePlus 7T :ssä oleva Snapdragon 855+.

    Eli ei vaikuta OnePlus Nord kovinkaan kummoiselta puhelinmallilta, vaan melko samaa luokkaa Xiaomi Mi 10 Liten kanssakin.

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus