MotorolaYleinen

Tunnettu vuotaja paljasti jälleen yhden uuden Motorola-älypuhelimen kuvia

Motorola Edge 30 Fusion.

Tähän astisten vuotojen ja huhujen mukaan Motorolan syksy on kiireinen. Kiinalainen yhtiö julkaisi viime viikon lopulla Moto X30 Pro, Moto S30 Pro sekä taittuvanäyttöisen Motorola Razr 2022 -älypuhelimen. Vajaat pari viikkoa sitten uutisoimme Geekbench-suorituskykytestissä vierailleesta Motorolan Edge 30 Neo -älypuhelimesta. Puhelimeen liittyvistä huhuista ja vuodoista voit käydä lukemassa lisää täältä.

Nyt tunnettu vuotaja Evan Blass on vuotanut Twitter-tililleen kuvia Tundra-koodinimellä tunnetusta Motorola Edge 30 Fusion -puhelimesta. Kuvista käy ilmi, että Edge 30 Fusion on viime viikolla Kiinassa julkaistun Moto S30 Pro -älypuhelimen kanssa ulkoisesti identtinen. Kyseessä onkin Moto S30 Pron globaaleille markkinoille suunnattu puhelin.

Tiedossa ei tällä hetkellä ole tultaisiinko Edge 30 Fusion julkaisemaan samoilla spekseillä, kuin Kiinan markkinoille julkaistu malli, vai tuleeko Motorola hieman muuttamaan toteutusta joltain osin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Mikäli Motorolan Edge 30 Fusion -älypuhelin on ainoastaan Moto S30 Pron kansainvälinen julkaisu, niin tiedetään puhelimen tekniset tiedot jo tässä vaiheessa. Puhelimen järjestelmäpiirinä toimii Qualcommin viime vuonna julkaistu Snapdragon 888+ -järjestelmäpiiri.

LPDDR5 RAM-muistia laitteessa olisi 8 tai 12 gigatavua ja tallennustilaa 128, 256 tai 512 gigatavua. Edge 30 Fusionin näytön koko olisi 6.55 tuumaa ja paneelina puhelimessa käytetään kaarevaa P-OLED-paneelia. Näytön tarkkuus on Full HD+ ja virkistystaajuus yltää jopa 144 hertsiin. Akun koko laitteessa on 4400 milliampeerituntia ja akkua voidaan ladata 68 watin teholla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Edge 30 Fusionin pääkameran tarkkuus olisi 50 megapikseliä, jonka kaverina on 13 megapikselin ulltralaajakulmakamera ja 2 megapikselin syvyyskamera. Selfiekameran tarkkuus on 32 megapikseliä.

Motorola ei ole kertonut Edge 30 Fusion -puhelimen julkaisusta toistaiseksi mitään, mutta todennäköisesti kyseessä olisi siis maailmanlaajuisempi julkaisu Moto S30 Pro -älypuhelimelle.

Lähde: Gsmarena

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola