AndroidHuaweiYleinen

Tuntematon Huawei-puhelin paljastui Tenaan tietokannasta – tekonahkaa, suuri näyttö ja pieni lovi

Huawei on julkaisemassa pian uuden älypuhelimen, jonka mallikoodi on ARS-XXXX (ARS-AL00/ARS-TL00). Puhelin paljastui Kiinan televiranomaisen Tenaan tietokannasta. Kyseessä on muun muassa Honor 8X Max -puhelinta muistuttava laite, mutta kyseessä on tällä kertaa tekonahkaiseen takaosaan puettu Huawei-merkkinen älypuhelin.

Tenaa on julkaissut tuttuun tyyliinsä kuvia sekä tekniset tiedot puhelimesta. Kuvissa puhelin esiintyy valkoisena sekä mustana. Tenaan mukaan laitteessa on suuri 7,12 tuuman 2244 x 1080 pikselin kosketusnäyttö ja akun koon pitäisi olla 4900 milliampeerituntia. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 177,57 x 86,24 x 8,48 millimetriä ja painoksi 210 grammaa. Kameroiden osalta tuntematon puhelin tulee saamaan tekoälyyn pohjautuvan 16 + 2 megapikselin kaksoiskameran sekä 8 megapikselin etukameran. Järjestelmäpiiriä Tenaa ei paljasta, mutta RAM-muistia löytyy 4 gigatavua ja sisäistä tallennustilaa 64 tai 128 gigatavua.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Käyttöjärjestelmäksi ilmoitetaan Android 8.1 Oreo, eikä tuoreempaa Android 9.0 Pie -versiota. Kuvista nähdään laitteen saavan sormenjälkilukijan takaosaan ja etuosassa näytöstä löytyy varsin minimaalinen näyttölovi.

Toistaiseksi ei ole tiedossa nyt vuotaneen laitteen virallista mallinimeä. Huhuissa on pyörinyt muun muassa Huawei Nova 3 Max, mutta mitään virallista tietoa ei toistaiseksi ole.

Lähde: Tenaa 1, Tenaa 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android