HMDNokiaYleinen

Tuntematon Nokia TA-1234 -puhelin sai Wi-Fi-sertifikaatin – varusteltu Snapdragon 665 -piirillä

Suomalaisen HMD Globalin odotetaan esittelevän viimeistään MWC 2020 -messuilla helmikuun lopulla uusia Nokia-puhelimia, mutta jo ennen julkaisua puhelimista tullaan kuulemaan luonnollisesti vuototietoja. Tällä kertaa uusi TA-1234-mallikoodia kantava Nokia-puhelin on saanut Wi-Fi-sertifikaatin, ja samalla on paljastunut muutama yksityiskohta laitteesta.

Nokia TA-1234 -puhelimen virallista markkinointinimeä ei toistaiseksi tiedetä, mutta kyseessä on jälleen kerran uusi keskihintaluokan älypuhelin. Sertifikaatin mukaan puhelimessa olisi Android 10 -käyttöjärjestelmä oletuksena sekä tehoista vastaisi Snapdragon 665 -järjestelmäpiiri, jota HMD Global ei ole vielä aikaisemmin puhelimissaan käyttänyt. Kyseessä on Qualcommin huhtikuussa 2019 julkaisema järjestelmäpiiri, joka on nähty muutamissa Motorolan ja Xiaomin älypuhelimissa jo viime vuonna.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi TA-1234-puhelimesta ei ole tiedossa muita yksityiskohtia, mutta todennäköisesti puhelimesta tullaan kuulemaan lisää lähempänä MWC 2020 -messuja. Helmikuussa HMD Globalin odotetaan julkaisevan myös historiansa ensimmäisen 5G-puhelimen, jonka on odotettu kantavan nimeä Nokia 8.2. Puhelimessa tiedetään olevan Qualcommin viime joulukuussa esittelemä Snapdragon 765 -järjestelmäpiiri, jossa on integroitu 5G-modeemi, joka tukee non-standalone- ja standalone -5G-verkkoja (NSA/SA).

Nokia TA-1234 -puhelimen Wi-Fi-sertifikaatti.

Lähde: Wi-Fi Alliance (TA-1234)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD