HuaweiYleinen

Tyylikkäät Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot myyntiin Suomessa – hinnat alkavat 399 eurosta

Huawei Watch GT 3 Pro

Huawei on ilmoittanut tänään tuoneensa Suomessa myyntiin uudet Watch GT 3 Pro -älykellot, jotka edustavat yhtiön premium-tuotekategoriaa tarjoamalla laadukkaita materiaaleja. Tyylikkään rakenteen ohella Huawei tarjoaa kelloissa monipuoliset urheilu ja terveysominaisuudet.

Uutuuskellosta on julkaistu kaksi versiota, jotka ovat 46 mm kokoinen miehille suunnattu titaaninen sekä 43 mm kokoinen naisille suunnattu keraaminen versio. Huawein mukaan Watch GT 3 Pro yhdistää modernin teknologian klassiseen tyyliin. Suomessa kello on saatavilla 6. kesäkuuta lähtien 399 euron lähtöhintaan. Alapuolella on listattuna kaikki tarjolla olevat variantit ja niiden hinnat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

  • Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, silikoniranneke – 399 €
  • Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, nahkaranneke – 399 €
  • Watch GT 3 Pro Titanium, 46 mm, titaaniranneke – 499 €
  • Watch GT 3 Pro Ceramic, 43 mm, keraaminen ranneke – 549 €
  • Watch GT 3 Pro Ceramic, 43 mm, nahkaranneke – 449 €

43 millimetrin versio on valmistettu nanokiteisestä keraamista ja siinä on myös safiirilasia. Lisäksi tarjolla on valkoinen keraaminen ranneke, jonka rinnalla myydään myös valkoista nahkarannekkeella varusteltua versiota, jossa on kultaisien yksityiskohtien sijasta hopeat yksityiskohdat.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Painoa kellolla on noin 50 grammaa ja Huawei on laittanut mukaan IP68-luokituksen ja 5 ATM -luokituksen. Huawein mukaan älykellolla voidaan sukeltaa esimerkiksi 30 metrin syvyyteen. Laitteessa on 1,32 tuuman kokoinen AMOLED-näyttöpaneeli, joka on pyöreä. Huawei lupaa kellolle tyypillisessä käytössä 7 päivän mittaisen akunkeston.

46 millimetrin versio on valmistettu titaanista ja siinä on myös safiirilasi. Huawei kertoo Watch GT 3 Pron titaanisen version huokuvan lujuuden viehätystä. Titaanista versiota Huawei myy kolmessa versiossa, joista yhdessä on nahkainen ranneke, toisessa muovinen ranneke ja kolmannessa on titaaninen ranneke.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Titaaninen versio painaa 54 grammaa ja se tarjoaa suuren 1,43 tuuman AMOLED-näytön. Kello on myös IP68- ja 5 ATM -luokiteltu, mutta siinä on suuremman akun ansiosta parempi 14 päivän akunkesto tyypillisessä käytössä.

Molemmat Huawei Watch GT 3 Pro -älykellot ovat varusteltuna langattomalla latauksella, HarmonyOS-käyttöjärjestelmällä sekä EKG-analyysillä. EKG ei valitettavasti ole vielä saatavilla Suomessa. Kellot tarjoavat myös kaikki muut Huawein älykellojen tutut terveys- ja urheiluominaisuudet. Mukana on tuki sykkeen mittaukselle, unen seurannalle sekä veren happipitoisuuden mittaukselle.

Lähde: Huawein tiedote

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei