SamsungYleinen

Tältä näyttää Samsung Galaxy A73 – kuvat ja tiedot paljastuivat

Samsungin odotetaan julkaisevan ensi vuoden aikana lukuisia uusia Galaxy A -malliston älypuhelimia, ja nyt ensimmäiset mallinnoskuvat on julkaistu Galaxy A73 -puhelimesta. Aikaisemmin vastaavia kuvia on nähty jo myös Galaxy A33- ja Galaxy A53 -puhelimista. Kuvat ovat peräisin tunnetulta vuotajalta, eli OnLeaksilta.

Vuotokuvat paljastavat, että Galaxy A73 -puhelin ei tule tarjoamaan muotoilullisesti mitään mullistavaa, vaan se näyttää aivan edeltäjältään. Etuosassa on esillä suuri näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Takaosassa on laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös Samsungin logo.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Galaxy A73 -puhelimen oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet, mutta vasemmassa reunassa ei ole mitään. Puhelimen yläreunassa on esillä yksi mikrofoni sekä SIM-korttiluukku. Alareunaan Samsung on asettanut mikrofonin, USB-C-liittimen sekä kaiuttimen.

Jos on uskomista saman vuodon kertomia teknisiä tietoja, niin Galaxy A73 olisi varsin perinteinen keskihintaluokan puhelin. Näyttöpaneelin kerrotaan olevan 6,7 tuuman kokoinen ja se perustunee AMOLED-tekniikkaan. Näytössä odotetaan olevan myös Full HD+ -tarkkuus sekä 90 hertsin virkistystaajuus. Erikoisesti suorituskyvystä on kerrottu vastaavan jo vanha Snapdragon 750G -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 8 gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Takaosan neloiskameran odotetaan koostuvan ainakin 108 megapikselin pääkamerasta, josta on aikaisemminkin kuultu huhuja. Valitettavasti takaosan muista kameroista ei ole vielä tietoa, mutta yksi on varmasti ultralaajakulmakamera sekä kaksi muuta voivat olla makro- ja syvyyskameroita. Akunkeston odotetaan olevan 5000 milliampeeritunnin akun varassa, jota voidaan ladata jopa 33 watin pikalaturin avulla.

Galaxy A73 on nähtävästi myös rakennettu muovista ja rakenne olisi IP67-luokituksen mukaisesti vedenkestävä. Puhelimen mitoiksi on laskettu mallinnuksen perusteella olevan 163,8 x 76,0 x 7,6 millimetriä. Huhun mukaan Intiassa Samsung saattaa julkaista puhelimen jo tämän kuukauden aikana ja hinta olisi noin 32 999 rupiaa, eli 390 euroa. Tiedot kannattaa ottaa kuitenkin varauksella vastaan, sillä ne ovat osittain erilaisia kuin aikaisemmin on huhuttu.

Lähde: Zoutons.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung