AppleYleinen

Uuden Apple iPhone SE -puhelimen ennakkomyynti alkoi – toimitukset käynnistyvät 24. huhtikuuta

Apple iPhone SE (2020)

Apple julkaisi tällä viikolla uuden iPhone SE -älypuhelimen, joka on teknisesti kuin iPhone 11 -puhelimet, mutta ulkoisesti kuin vuonna 2017 julkaistut iPhone 8 -puhelimet. Uusi iPhone SE on tällä hetkellä Applen edullisin iPhone-puhelin, sillä sen hinnat alkavat Suomessa 499 eurosta. Apple on aloittanut tänään ottamaan vastaan ennakkotilauksia uutuuspuhelimesta.

iPhone SE -puhelimen kohokohtia ovat muun muassa lasista ja alumiinista koostuva rakenne sekä IP67-luokitus. Näyttö on kooltaan 4,7 tuumaa, tehoista vastaa Apple A13 Bionic -järjestelmäpiiri ja puhelimen takaosassa on ainoastaan yksi 12 megapikselin tasoinen kamera. Uutuuspuhelimessa on myöskin tuttu Touch ID -sormenjälkilukija sekä dual-SIM-tuki, joista toinen on toteutettu eSIM-ratkaisulla. Lisätietoja uudesta iPhone SE -puhelimesta voi käydä lukemassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen ennakkomyynti on aloitettu tänään 17. huhtikuuta kello 15.00 Applen oman verkkokaupan kautta sekä lukuisien suomalaisien jälleenmyyjien kautta. Puhelimen toimitukset alkavat ensi viikolla 24. huhtikuuta 2020. Apple iPhone SE -puhelimen versiot ja hinnat Suomessa ovat listattuna alapuolella.

  • iPhone SE (64 Gt) – 499 euroa
    • Värit: Musta, valkoinen ja punainen
  • iPhone SE (128 Gt) – 549 euroa
    • Värit: Musta, valkoinen ja punainen
  • iPhone SE (256 Gt) – 669 euroa
    • Värit: Musta, valkoinen ja punainen

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Apple