RedmiYleinen

TENAA paljasti julkaisemattoman Redmi-puhelimen kuvat ja tekniset tiedot

Kiinan televiranomainen Tenaa on julkaissut tietokannassaan kuvia sekä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta Redmi-älypuhelimesta, joka sijoittuu todennäköisesti Redmi Note 9 -mallistoon. Xiaomi on jo aikaisemmin julkaissut Redmi Note 9 Pro- ja Note 9 Pro Max -älypuhelimet, joten nyt vuotaneen laitteen voidaan odottaa olevan Redmi Note 9 -perusversio.

Tenaan paljastamien kuvien perusteella laite olisi suunnattu alempaan hintaluokkaan. Etuosassa on näyttöön tehty etukamerareikä sekä takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on neljä kamerasensoria sekä perinteikäs sormenjälkilukija. Takaosassa on myös LED-salama sekä Redmin logo. Puhelimen vasemmassa kyljessä nähdään SIM-korttitelakka ja oikeassa kyljessä on virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Paljastuneiden teknisien tietojen mukaan tulevassa puhelimessa olisi 6,53 tuuman IPS LCD -näyttöpaneeli, jonka tarkkuus on Full HD+ -tasolla, sillä siinä on 2340 x 1080 pikseliä. Järjestelmäpiiriä ei Tenaa valitettavasti ilmoita, mutta RAM-muistia kerrotaan olevan 3, 4 tai 6 gigatavua sekä sisäistä tallennustilaa vastaavasti 32, 64 tai 128 gigatavua.

Kameroita on takaosassa neljä, joista ainakin pääkameran tarkkuus on 48 megapikseliä. Etukameran tarkkuus on 13 megapikseliä. Tenaan tietojen perusteella akku olisi kooltaan 4920 milliampeerituntia ja se tukee nopeaa 22,5 watin pikalatausta. Puhelimen mitoiksi on ilmoitettu 162,3 x 77,2 x 8,9 millimetriä ja painoksi 198 grammaa.

Toistaiseksi ei ole tietoa, milloin Xiaomi tulee mahdollisesti julkaisemaan nyt vuotaneen älypuhelimen, mutta todennäköisesti julkaisua ainakaan Kiinassa ei tarvitse kauaa odotella. Euroopassa Xiaomi julkaisi jo aikaisemmin Redmi Note 9S -puhelimen, joka on tulossa myös Pohjoismaissa myyntiin myöhemmin.

Lähde: TENAA (Redmi M2003J15SC)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Redmi