OnePlusYleinen

OnePlus 9RT julkaistaan pian globaaleille markkinoille – ei odoteta myyntiin Euroopassa

OnePlus 9RT

OnePlus julkaisi jo syksyllä 2021 kotimarkkinoillaan Kiinassa uuden OnePlus 9RT -puhelimen, jota on odotettu saataville myös globaalisti hyvin rajallisilla markkinoilla. Nyt OnePlus on aloittanut vihjailemaan Intiassa puhelimen julkaisusta, vaikka OnePlus 10 Pro on jo aivan nurkan takana.

Globaalista julkaisusta on saatu ensimmäiset viralliset vihjauksen OnePlussan Intian Twitter-tililtä, jossa on kerrottu OnePlus 9RT -puhelimen olevan tulossa pian. Lisäksi Intiassa on vihjattu OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden julkaisusta, jotka julkaistiin Euroopassa jo joulukuun aikana. OnePlus 9RT on siis saapumassa ainakin Intiaan, mutta aikaisempien huhujen mukaan sitä ei odoteta muilla globaaleilla markkinoilla myyntiin. Eli Euroopassa laitetta ei kannata odottaa, sillä täällä saataneen alkuvuoden aikana myyntiin OnePlus 10 Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen


OnePlus on tulossa tietojen mukaan julkaisemaan OnePlus 10 Pro -puhelimensa 11. tammikuuta ainakin Kiinassa. Kyseessä olisi uuden sukupolven teknisillä toteutuksilla varusteltu lippulaivapuhelin, josta on nähty kuvavuotoja sekä kuultu tarkkoja yksityiskohtia teknisistä tiedoista.

Intiassa julkaistava OnePlus 9RT on seuraaja OnePlussan vuoden 2021 keväällä julkaisemalle OnePlus 9R -puhelimelle. Uutuusversio perustuu samaan puhelimeen, mutta OnePlus on päivittänyt järjestelmäpiiriä sekä kameroita paremmiksi. Puhelimessa on muun muassa 6,62 tuuman E4 AMOLED -näyttöpaneeli 120 hertsin virkistystaajuudella. Puhelimessa on lisäksi Snapdragon 888 -järjestelmäpiiri, 50 megapikselin kolmoiskamera sekä ColorOS 12 -käyttöliittymä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kiinassa OnePlus 9RT maksoi 3299 juania, eli noin 443 euroa. Tarkemmin puhelimeen voi käydä tutustumassa kattavasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (OnePlus India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus