HonorYleinen

Uusi Honor Magic V2 tulossa ”pian” globaaleille markkinoille – Pohdinnassa myös haastaja Samsung Galaxy Z Flip -puhelimille

Honor Magic V2

Honor esitteli uusia tuotteita kotimarkkinoillaan Kiinassa aikaisemmin tällä viikolla. Joukossa oli muun muassa taittuvanäyttöinen Magic V2, jossa on panostettu kevyeen ja ohueen toteutukseen. Honorin toimitusjohtaja George Zhao on kertonut yhtiön valmistelevan puhelimen julkaisua myös globaaleille markkinoille.

Vasta hiljattain Euroopassa saatiin myyntiin taittuvanäyttöinen Magic Vs -puhelin, joka nähtiin jo Kiinassa viime vuoden lopulla. Yli 6 kuukauden mittaisen odotuksen takia puhelin oli myyntiin saapumisen aikaan jo teknisesti vanha, mutta Honor kertoo tuovan uutuuspuhelimen nopeammin saataville.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic V2:n kerrotaan tulevan laajemmin saataville kuin Magic Vs, mutta toistaiseksi mitään tarkkaa aikataulua ei ole annettu. Odotettavasti Magic V2 voisi tulla myyntiin vuoden lopulla myös Eurooppaan. Honor on kertonut Euroopan olevan yhtiölle ”toinen kotimarkkina”, jossa halutaan haastaa Samsung ja Apple lippulaivamarkkinoilla.

Kansainvälisillä markkinoilla Honor on jo saavuttanut tänä vuonna vuoden 2022 myyntimäärän, joten sen perusteella Honor on odottanut myynnin kasvavan tänä vuonna yli 100 prosentilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic V2 on haastaja Samsungin taittuville Galaxy Z Fold -puhelimille. Honor ei ole toistaiseksi julkaissut simpukkapuhelimen kaltaista haastajaa Galaxy Z Flip -puhelimille, mutta sellaista kuitenkin pohditaan aktiivisesti. Honorin mukaan yhtiö ei halua julkaista sellaista ennen kuin siinä on jotain, mikä erottuu joukosta.

Lähde: Gsmarena.com 1, 2

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor