AndroidHuawei

Uusi Huawei Watch 2.0 nyt saatavilla myös Suomessa 369 euron hintaan

Huawei Watch 2.0 (oranssi)

Huawei esitteli helmikuussa Huawei P10 -puhelimien rinnalla uuden älykellonsa, joka kantaa nimeä Huawei Watch 2.0. Kellon muotoilu on ammennettu alkuperäisestä Huawei Watch-kellosta. Huawein mukaa uutuuskello sopii monenlaisiin pukeutumistilanteisiin, sillä kellotaulun taustaksi on valittavissa ja räätälöitävissä useita taustavaihtoehtoja, myös rannekevaihtoehtoja on musta ja oranssi.

Uutuuskellon sisuksista löytyy Qualcommin Snapdragon Wear 2100 -prosessori. Kellon käyttäjä pystyy vastaanottamaan viestejä tai soittamaan puheluja ilman älypuhelinta, sillä kellossa on sisäänrakennettu GPS-siru sekä integroitu antenni, joka tukee 4G-, GPS-, Wi-Fi-, Bluetooth- ja NFC-yhteyksiä.  VoLTE-tuki ja kaksoismikrofoniratkaisu puolestaan parantavat puhelujen kuuluvuutta. Käyttöliittymänä kellossa on uusi Android Wear 2.0, mikä mahdollistaa kellon käytettävyyden sekä Android- että iOS-laitteiden kanssa. Kosketusnäytön lisäksi kellon käyttöä voi ohjata puheen avulla älykkään äänentunnistimen ja ohjaustoimintojen ansiosta. Suomessa kellosta on saatavilla LTE-yhteyksiä tukeva, SIM-korttipaikallinen versio.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kellossa on myös sisäänrakennettuna sensorit, jotka vastaavat kattavasta tiedonkeruusta. Kello mittaa muun muassa etäisyyden, matkan pituuden, nopeuden, sykkeen, sykkeen vaihteluvälin, kalorikulutuksen ja askeleet. Huawei Watch 2.0 lähettää käyttäjälleen oikea-aikaista tietoa etäisyydestä, tavoitteen mukaisesta etenemisestä sekä varoittaa liian korkeasta sykkeestä. Riippuen treeniohjelmasta kello voi myös dynaamisesti ohjata käyttäjäänsä hiljentämään tai nopeuttamaan vauhtia ohjelmassa pysymiseksi. Kello laskee jokaisen juoksun jälkeen hapenottokykyä kuvaavan VO2max-luvun perustuen GPS- ja syketietoihin sekä kertoo treenin vaikutuksista ja ehdotetun palautusajan.

Suomessa Huawei Watch 2.0 on saapunut myyntiin tällä viikolla 369 euron suositushintaan. Saatavilla on kaksi värivaihtoehtoa, jotka ovat musta ja oranssi.

Huawei Watch 2:n tärkeimmät tiedot:

  • Suoritin: Qualcomm Snapdragon Wear 2100 -järjestelmäpiiri
  • Näyttö: 1,2 tuuman AMOLED-näyttö, 390 x 390 pikseliä, Gorilla Glass
  • Muisti: 4Gt ROM/ 768 Mt RAM
  • Akku: 420 mAh
  • Käyttöjärjestelmä: Android Wear 2.0
  • Mitat: 48.9 x 45 x 12.6 mm
  • Paino: 40 g
  • Muuta: IP68 vesi- ja pölytiivis / 4G, GPS, Wi-Fi, Bluetooth ja NFC

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Android