POCOYleinen

Uusi Pocophone-puhelin julkaistaan helmikuussa

Poco-logo

Xiaomin itsenäiseksi alabrändiksi muokattu Pocophone on vahvistanut julkaisevansa uuden puhelimensa jo helmikuun aikana. Asia on vahvistettu brändin virallisella Twitter-tilillä.

Poco India on kertonut twiitissään, ettei epävirallisiin vuotoihin kannata uskoa, sillä seuraava puhelin julkaistaan jo helmikuun aikana. Lisäksi twiitissä on linkki Poco Intian johtajan haastatteluun, jossa vahvistetaan Pocon hyödyntävän tulevaisuudessakin Xiaomin valmistuslinjoja sekä jakelukanavia. Intiassa brändi tunnetaan nimellä Poco, kun Euroopassa puhelimia on myyty Pocophone-brändin alaisuudessa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Lisäksi Poco on vahvistanut keskittyvänsä tällä erää Intian markkinoille, jossa heillä on oma myyntitiimi sekä markkinointiosasta. Globaaleilla markkinoilla puhelimet saatetaan nähdä kuitenkin Xiaomin jakelukanavien kautta.

Uuden Poco-puhelimen on odotettu olevan pitkälti vain uudelleen brändätty Redmi K30, jonka Xiaomi esitteli virallisesti joulukuussa kotimarkkinoillaan Kiinassa. Lisätietoja Redmi K30 -puhelimesta voi käydä lukemassa tämän linkin takaa.

Lähde: Twitter (Poco India)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:POCO