OnePlusYleinen

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeiden muotoilu paljastui – julkaisua odotetaan lokakuussa

Aikaisemman huhun mukaan OnePlussalla olisi kehitteillä uudet edullisemmat täyslangattomat kuulokkeet, joissa on aktiivinen taustamelun vaimennus. Nyt kuulokkeista on saatu kuulla hieman enemmän, sillä tunnettu vuotaja on julkaissut 3D-malinnukseen pohjautuvia kuvia julkaisemattomista kuulokkeista. Kuulokkeiden kerrotaan kantavan nimeä OnePlus Buds Z2.

OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat seuraajat OnePlussan aikaisemmille Buds Z -kuulokkeille. 3D-mallinnukset kuulokkeista perustuvat todellisiin kuviin, joten muotoilu on varsin samanlainen, mutta joitakin eroavaisuuksia saattaa olla. Kuulokkeiden muotoilu on tulpallinen ja ilme on varsin samanlainen kuin edeltävillä kuulokkeilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Latauskotelo on kuvien perusteella OnePlus Buds Z2 -kuulokkeissa pitkulainen ja sen päälipuolta koristaa OnePlussan logo. Latauskotelossa on myös USB-C-liitin latausta varten. Kuulokkeissa on nähtävillä useampia sensoreita, joten kuulokkeissa on todennäköisesti korvassa olemisen tunnistus sekä aktiivinen taustamelun vaimennus. Kuvissa OnePlus Buds Z2 -kuulokkeet ovat esillä ainoastaan valkoisessa väriversiossa, mutta OnePlus julkistanee myös muita väriversioita.

Kuulokkeiden julkaisua on odotettu lokakuussa. OnePlussalta on odotettu uusien kuulokkeiden ohella myös muita lisälaitteita sekä OnePlus 9RT -puhelinta valikoiduille markkinoille. OnePlus esittelee odotettavasti tänä vuonna vielä uusia Nord-malliston puhelimia, vaikka todellisia huippupuhelimia ei ole luvassa. OnePlus julkaisi heinäkuussa Buds Pro -kuulokkeet, jotka olivat kiinalaisbrändin ensimmäiset täyslangattomat kuulokkeet aktiivisella taustamelun vaimennuksella.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:OnePlus