HonorYleinen

Honor vahvisti: Jättinäytöllä varusteltu Honor X10 Max julkaistaan 2. heinäkuuta

Honor X10 Max etuosasta.

Huawein tytärbrändi Honor on vahvistanut tänään, että yhtiön seuraava jättinäytöllä varusteltu Honor X10 Max -älypuhelin tullaan julkaisemaan 2. heinäkuuta. Kyseessä on siis suurikokoinen älypuhelin, jollaisille on ainakin Kiinan markkinoilla paljon kysyntää. Honor ei ole vahvistanut tuovansa kyseistä puhelinta saataville globaalisti.

Toistaiseksi Honor X10 Max -puhelimesta ei tiedetä varmaksi kovinkaan paljoa. Puhelimeen odotetaan kuitenkin suurta 7,06 tuuman Full HD+ -tasoista näyttöpaneelia, jossa on pisaramainen loviratkaisu. Huhuissa on mainittu myös MediaTekin kehittämä Dimensity 800 -järjestelmäpiiri, joka tukee 5G-yhteyksiä. Akunkeston odotetaan olevan suuren 5000 milliampeeritunnin varassa ja sitä ladataan USB-C-tyypin liittimen kautta 22,5 watin pikalatauksella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamerapuolella Honor X10 Maxin kerrotaan tarjoavan ainakin 48 megapikselin takakameran sekä 8 megapikselin etukameran. Vuotaneiden tietojen mukaan puhelimessa on esiasennettuna Android 10 -käyttöjärjestelmä, jonka päällä toimii Honorin oma Magic UI 3.1.1 -käyttöliittymä. Honor X10 Maxin mitoiksi on huhuissa mainittu 174,46 x 84,91 x 8,3 millimetriä ja painoksi 227 grammaa. Puhelimen pitäisi olla tulossa tarjolle ainakin kolmessa väriversiossa, jotka ovat musta, sininen ja hopea.

Honor X10 Max tullaan julkaisemaan Kiinassa siis 2. heinäkuuta, eli ensi viikolla. Toistaiseksi vuototiedot kannattaa ottaa pienellä varauksella, sillä viralliset tiedot vahvistuvat vasta julkaisun aikaan.

Lähde: Honor (VMALL), Weibo

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor