MotorolaYleinen

Uutta tietoa Motorolan huippupuhelimesta – saamassa 90 hertsin näytön ja 5G-tuen

Kuva Motorolan tulevasta huippupuhelimesta.

Motorolalta odotetaan MWC 2020 -messujen yhteydessä järjestettävässä lehdistötilaisuudessa uutta huippuluokan älypuhelinta. Tänään XDA Developers -sivusto on julkaissut ensimmäisiä tietoja puhelimesta sekä keskihintaluokkaan asettuvasta toisesta Motorola-puhelimesta. Uutuuspuhelimissa tullaan näkemään muun muassa 5G-yhteydet.

Uutuuspuhelimien tarkkoja markkinointinimiä ei toistaiseksi tiedetä, mutta huhujen mukaan puhelimet olisivat Motorola One 5G 2020 sekä Motorola Edge+. Puhelimien näyttöjen odotetaan olevan huomattavasti reunoilta kaartuvat, kuten esimerkiksi Mate30 Pro -puhelimessa. Vuotaneet kuvat vahvistavat myöskin näyttöjen kaartuvuuden. Puhelimien näytöissä on myöskin vasemmassa yläkulmassa reikä etukameraa varten. Motorolan odotetaan tuovan näyttöihin myöskin 90 hertsin virkistystaajuuden ja Full HD+ -tarkkuuden.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimien sisäisien koodinimien tiedetään olevan Racer ja Burton. Racer on puhelimista keskiluokan järjestelmäpiirillä varusteltu ja Burton on huippuluokan laite. Molemmissa puhelimissa on huhujen mukaan 6,67 tuuman Full HD+ -näyttö sekä Android 10 -käyttöjärjestelmä. Racer-mallin odotetaan perustuvan Snapdragon 765 -järjestelmäpiiriin, kun Burton perustuu Snapdragon 865 -järjestelmäpiiriin. Puhelimiin odotetaan myöskin suuria 4660 ja 5169 milliampeeritunnin akkuja.

Todennäköisesti nyt paljastuneet kaksi puhelinta tullaan näkemään MWC 2020 -messujen aikana järjestettävässä lehdistötilaisuudessa.

Lähde: XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola