ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: 5G-puhelimet kiinnostavat taittuvanäyttöisiä puhelimia enemmän (Viikko 5)

5G-puhelimet kiinnostavat SuomiMobiilin lukijoita.

Tuoreimmassa viikkokysymyksessä katsottiin kumpi kuluvan vuoden uusista älypuhelintrendeistä on enemmän lukijoiden mieleen, 5G-puhelimet vai taittuvanäyttöiset puhelimet. Äänestysaikaa oli tällä kertaa noin kaksi päivää ja tämän aikana kerättiin mukavat 128 ääntä.

Tuloksien perusteella SuomiMobiilin lukijoita eniten kiinnostavat 5G-puhelimet, mutta heti perässä olivat taittuvanäyttöiset puhelimet. Äänistä 55,5 prosenttia meni 5G-puhelimille, eli peräti 71 ääntä. Taittuvanäyttöiset puhelimet saivat taasen 44,5 prosenttia äänistä, eli 57 ääntä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Molemmat tulevat teknologiat selvästi siis kiinnostavat, mutta todennäköisesti 5G-puhelimet ovat nopeammin laajan kuluttajakunnan saatavilla kuin taittuvanäyttöiset puhelimet. 5G-yhteyksillä varusteltuja älypuhelimia odotetaan lukuisilta valmistajilta kuluvan vuoden aikana ja ensimmäiset saatetaan nähdä jo MWC-messuilla helmikuun aikana. Myöskin taittuvanäyttöisiä älypuhelimia tullaan näkemään, mutta todennäköisesti laajan kuluttajakunnan saataville taittuvanäyttöisillä älypuhelimilla menee vielä vuosia. Lisäksi taittuvat puhelimet tulevat olemaan aluksi hyvinkin kalliita. Alapuolella on vielä kaikki viikkokysymyksen tulokset.

Kumpi kiinnostaa enemmän, 5G-puhelimet vai taittuvanäyttöiset puhelimet?

5G-puhelimet
55.47%
Taittuvanäyttöiset puhelimet
44.53%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys