MotorolaViikkokysymysYleinen

Viikkokysymyksen tulokset: Motorola Edge 20 -sarjan uutuuspuhelimet eivät suuremmin vakuuta

Motorola Edge 20 ja Edge 20 Pro.

Suurin osa Motorolan uusista Edge 20 -sarjan puhelimista on jo myynnissä Suomessa ja tuoreimmassa viikkokysymyksessä tarkasteltiin lukijoiden mielipidettä uutuuspuhelimista. Viikkokysymys on jälleen tullut päätökseensä, joten nyt on aika katsoa hieman äänestyksen tuloksia.

Vastauksia viikkokysymykseen saatiin jälleen mukavasti ja tällä kertaa kysymys oli muotoiltu tuttuun tyyliin, jossa lukijoiden piti valita, joko ”hitti” tai ”huti”. Jopa 53,85 prosenttia lukijoista oli sitä mieltä, että Motorola Edge 20 -sarjan puhelimet olisivat huti ja 46,15 prosenttia lukijoista kertoi uutuuspuhelimien olevan hitti.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Edge 20 -puhelimet eivät ole lukijoiden mukaan hitti, vaikka Motorola on laskenut puhelimien hintoja sekä tuonut muutamia muutoksia verrattuna edeltäjäversioihin. Samalla myös puhelimien rakenteesta ja suorituskyvystä on jouduttu karsimaan verrattuna aikaisempaan. Uutuussarja koostuu kolmesta puhelimesta, jotka ovat 699 euron hintainen Edge 20 Pro, 499 euron hintainen Edge 20 sekä 399 euron hintainen Edge 20 Lite.

Kaikissa puhelimissa on muun muassa 5G-yhteydet, 108 megapikselin kolmoiskamera, korkea virkistystaajuus näytössä sekä Android 11 -käyttöjärjestelmä. Erityisesti Motorola Edge 20- ja Edge 20 Pro -puhelimiin voi käydä tutustumassa SuomiMobiilin ensituntumissa tämän linkin takaa.

Alapuolelta voi vielä tarkistaa viikkokysymyksen tarkat tulokset.

Motorola Edge 20 -sarja – hitti vai huti?

Huti
53.85%
Hitti
46.15%
Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola