ViikkokysymysYleinen

Viikkokysymys: Aiotko ostaa 5G-puhelimen ensimmäisien joukossa?

Elisa ilmoitti tällä viikolla aloittavansa ennakkomyymään ensimmäisiä 5G-liittymiä sekä 5G-yhteyksillä varusteltuja älypuhelimia. Tämän viikkoisessa kysymyksessä katsotaankin, löytyykö SuomiMobiilin lukijoiden keskuudesta 5G:stä kiinnostuneita henkilöitä.

Elisa toi ennakkomyyntiin liittymiä kahdessa eri nopeusluokassa, 1 Gbit/s sekä 600 Mbit/s. Liittymien täysi nopeus saavutetaan 5G-verkossa. Lisäksi Elisa toi ennakkomyyntiin ZTE Axon 10 Pro 5G -älypuhelimen ja OnePlus 7 Pro 5G tulee ennakkomyyntiin 6. kesäkuuta. Molempien puhelimien sekä 5G-liittymien toimituksien kerrotaan alkavan kesäkuun lopussa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi 5G-verkkojen kuuluvuusalueet ovat varsin pieniä Suomessa ja Elisan verkko kattaa tällä hetkellä Tampereen, Jyväskylän, Turun ja Helsingin kaupunkikeskustojen alueet. Muilla alueilla 5G-liittymät ja puhelimet toimivat myös 4G-verkoissa.

Tämän viikkoinen kysymys on siis: Aiotko ostaa 5G-puhelimen ensimmäisien joukossa? Vai tyydytkö vielä 4G-puhelimiin? Anna äänesi alapuolella olevassa kyselyssä.

ÄÄNESTYS ON PÄÄTTYNYT!

Aiotko ostaa 5G-puhelimen ensimmäisien joukossa?

En - 4G riittää
88.94%
Kyllä - 5G tänne ja heti!
11.06%

SuomiMobiili.fi
SuomiMobiili perustettiin intohimosta uusiin mobiilialan innovaatioihin ja sivusto on toiminut vuodesta 2015 lähtien. Uutissivuston lähtökohtana ovat helposti löydettävät ja helppolukuiset mobiiliuutiset. SuomiMobiilin uutiset ja laitearvostelut tavoittavat kuukausittain reilut 100 000 suomalaista.

    Kommentoi

    Lisää aiheesta:Viikkokysymys