HuaweiYleinen

Viralliset tuotekuvat julki Huawei P30- ja P30 Pro -puhelimista – Luvassa jopa 10-kertainen zoomaus

Huawei on jo vahvistanut julkaisevansa uudet P30-malliston älypuhelimet Pariisissa 26. maaliskuuta, mutta jo nyt etukäteen vuodoistaan tuttu sivusto WinFuture.de on julkaissut lukuisia virallisia tuotekuvia Huawei P30- ja Huawei P30 Pro -puhelimista. Uudet vuotokuvat paljastavat muun muassa tietoja puhelimien kameroista.

Huawei P30 Pro

Huawei saattaa valmistella 5G-versioita tulevista P30 -puhelimista, mutta nyt nähdyissä vuotokuvissa esiintyy todennäköisesti puhelimet ilman 5G-yhteyksiä. Huawei P30 Prossa kiinnostus kohdistuu erityisesti kameroihin, joita pitäisi takaosasta löytyä peräti kolme. Kuvista nähdään kolmannen kameran olevan hieman erilainen ja sen odotetaan mahdollistavan jopa 10-kertaisen zoomauksen, mutta tarkkaa tietoa toimintatekniikasta ei toistaiseksi ole. Kuvien perusteella kameroiden aukko tulee olemaan f/1.6 ja f/3.4 välillä, kun taasen polttoväli on 16mm ja 125mm välillä. Lisäksi P30 Prossa on myös kaksois-LED-salama, laserautomaattitarkennus ja todennäköisesti 3D ToF-kamera, joka voi tallentaa syvyystietoja reaaliajassa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huawei P30 -version kamerasta on myöskin vähän tietoa. Tietojen mukaan puhelimessa olisi Mate 20 Pro -puhelimen tapainen kolmoiskamera, jossa aukon koko vaihtelee sensorista riippuen f/1.8 ja f/2.4 välillä. Kolmoiskamera rakentuu todennäköisesti normaalista pääkamerasta, laajakulmakamerasta sekä teleobjektiivista. Kameran kaverina on myös laserautomaattitarkennus sekä kaksois-LED-salama.

Huawei P30

Vuotokuvien perusteella Huawei P30 ja P30 Pro tulevat olemaan ulkoisesti pitkälti identtisiä. Etuosassa pitäisi Huawei P30 -mallissa olla tasapintainen 2.5D-lasilla varusteltu näyttö, jossa on pieni vesipisaramainen loviratkaisu. Huawei P30 Pro -mallissa on kuvien perusteella myös vesipisaramainen loviratkaisu, mutta näytössä olisi kaartuvat reunat Huawei Mate 20 Pro -puhelimen tapaisesti. Molemmissa tulevissa puhelimissa on minimoidut näytön kehykset, mutta niin sanottu ”leuka” on hieman muita reunoja suurempi. Takaosassa pitäisi molemmissa olla selvästi kaartuva lasipinta, jossa on jälleen tyylikkäitä liukuvärjäyksiä.

Huaweilta odotetaan uusia puhelimia siis 26. maaliskuuta 2019 Pariisissa järjestettävässä lehdistötilaisuudessa.

Lähde: WinFuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Huawei