MWC 2019OnePlusYleinen

OnePlus 7 ei tule saamaan langatonta latausta

OnePlusin 5G-puhelin MWC-messuilla.

OnePlusilta odotetaan vuoden toisella vuosineljänneksellä uusia älypuhelimia ja todennäköisesti seuraavan puhelimen nimi on OnePlus 7. Seuraavaa puhelinta kohtaan on jo huhuissa kovia odotuksia ja myöskin 5G-puhelinta odotetaan kovaa vauhtia. OnePlus 7:n uskotaan kuitenkin olevan perinteisempi 4G-yhteyksillä varusteltu älypuhelin.

CNET.com -sivusto kertoo OnePlusin toimitusjohtaja Pete Laun vahvistaneen, ettei tuleva puhelin tule saamaan ainakaan langatonta latausta, jota ei ole myöskään aikaisemmista OnePlus-puhelimista löytynyt. Laun mukaan langattoman latauksen lisääminen puhelimiin ei ole vieläkään tarpeellista tekniikan hitauden vuoksi. OnePlusin kerrotaan kuitenkin kehittävän nopeampaa langatonta latausta, mutta yhtiö ei ole vielä selvittänyt miten se voitaisiin toteuttaa ilman puhelimen liiallista lämpenemistä. Laun mukaan ei ole vielä tarkkaa tietoa, milloin nopeampi langaton lataus voitaisiin nähdä OnePlusin tuotteissa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tulevassa OnePlus-puhelimessa tullaan siis edelleen tyytymään OnePlusin langalliseen pikalataukseen, joka on oikeasti nopea. OnePlus 6T McLaren -versiossa pikalataus pystyy jo 20 minuutissa lataamaan puhelimen puoliksi ja tunnissa täyteen. Myöskin langattomalle lataukselle on omat ystävänsä ja samalla ominaisuus on myös viimeisen vuoden aikana nostanut päätään muun maussa Apple, Samsungin ja Huawein toimesta.

MWC-messuilla OnePlusin 5G-puhelimen prototyyppi oli esillä vitriinissä Qualcommin messualueella, mutta laitteesta oli nähtävillä ainoastaan näyttö. OnePlus kertoi viime viikolla tuovansa yhtiön ensimmäisen 5G-puhelimen Suomeen yhteistyössä operaattori Elisan kanssa.

Lähde: CNET.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:MWC 2019