VivoYleinen

Vivo vihjaa ensimmäisestä taittuvanäyttöisestä puhelimestaan – lisätietoja tulossa ensi viikolla

Vivo on julkaisemassa lukuisia uutuustuotteita pian ainakin kotimarkkinoillaan Kiinassa. Yhtiö on paljastanut jo tarkkoja kuvia tulevasta Vivo Pad -tabletista, mutta ensi viikolla on tulossa lisätietoja myös muista uutuuslaitteista. Vivo tulee julkaisemaan nimittäin ensimmäisen taittuvanäyttöisen älypuhelimensa hyvin pian.

Kiinalaisessa Weibo-palvelussa Vivo on kertonut pian olevan tulossa Vivo X Note- ja Vivo X Fold -puhelimet, ja samalla on julkaistu ensimmäinen vihjaileva kuva laitteista. Itse kuva ei paljasta laitteista kovinkaan paljoa, mutta nähtävästi esillä on ainakin taittuvan puhelimen sisänäyttö.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo on luvannut uutuuslaitteista lisätietoja maanantaina, mutta toistaiseksi ei ole tarkkaan tiedossa onko kyseessä vielä laitteiden virallinen julkaisupäivä.

Tietojen mukaan Vivo X Fold -puhelimessa olisi 6,53 tuuman kokoinen ulkopuolen näyttö, 4510 milliampeeritunnin akku sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Puhelimen mitoiksi on sertifiointitiedoista paljastunut 162,01 x 144,87 x 6,28 millimetriä. Lisäksi Vivon ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin saanee tehokkaan 120 watin pikalatauksen.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo X Note -puhelimen tarkkoja tietoja ei ole olemassa, mutta tietojen perusteella se tukisi 80 watin langallista pikalatausta sekä 50 watin langatonta latausta. Molempien tulevien puhelimien odotetaan tarjoavan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin.

Todennäköisesti viimeistään maanantaina ollaan viisaampia tulevista Vivon huippulaitteista.

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo