XiaomiYleinen

Xiaomi 12 Lite paljastui Geekbench-suorituskykytestistä – vahvistaa muutaman yksityiskohdan

Xiaomi 11 Lite 5G NE

Xiaomi julkaisi joulukuussa kotimarkkinoillaan Kiinassa uudet Xiaomi 12 -sarjan älypuhelimet, mutta vasta maaliskuun puolivälissä ne nähtiin virallisesti globaaleilla markkinoilla. Mallisto koostuu tällä hetkellä Xiaomi 12- ja Xiaomi 12 Pro -lippulaivoista sekä karsitummasta Xiaomi 12X -mallista. Odotettavasti mallisto on laajentumassa vielä pian uusilla puhelimilla.

Yksi odotetuista uutuuksista on Xiaomi 12 Lite, joka asettuisi malliston edullisempaan hintapisteeseen. Xiaomi 12 Lite olisi seuraaja viime vuonna nähdyille Xiaomi Mi 11 Lite 4G/5G– ja Xiaomi 11 Lite NE 5G -puhelimille. Xiaomi 12 Liten julkaisu on nähtävästi lähenemässä, sillä puhelimen tietoja on nyt paljastunut suorituskykytesti Geekbenchin tietokannasta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Xiaomi 12 Lite Geekbenchin tietokannassa.

Tulevan Xiaomi 12 Liten mallikoodi on 2203129G, ja se on päätynyt Geekbenchin testiin. Suorituskykytesti paljastaa puhelimessa olevan Snapdragon 778G -järjestelmäpiiri sekä 8 gigatavua RAM-muistia. Puhelimessa on tuoreeltaan myös Android 12 -käyttöjärjestelmä. Teknisesti kyseessä olisi siis pitkälti samanlainen laite kuin Xiaomi 11 Lite NE 5G, eikä järjestelmäpiiri tule vaihtumaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Xiaomi 12 Litessä olisi AMOLED-näyttöpaneeli, jossa on Full HD+ -tarkkuus (2400 x 1080) sekä 120 hertsin virkistystaajuus. Takaosaan odotetaan kolmoiskameraa, jossa pääkamerana toimisi Samsungin kehittämä 64 megapikselin tasoinen ISOCELL GW3 -sensori. Mitään muita tarkempia tietoja Xiaomi 12 Lite -puhelimesta ei toistaiseksi ole.

Xiaomin odotetaan julkaisevan Xiaomi 12 Liten tulevien viikkojen aikana, mutta tarkkaa aikaa ei ole tiedossa. Huhuissa on pyörinyt myös malliston kärkimalli Xiaomi 12 Ultra, joka nähdään tietojen perusteella toukokuussa. 

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Xiaomi