HonorYleinen

Honor 80 SE esillä ensimmäisissä kuvissa – tarjoaa kaartuvan näytön ja hyvin geneerisen kameran

Honor 80 SE

Honor on tänään vahvistanut julkaisevan ensi viikolla 23. marraskuuta uudet Honor 80 -sarjan älypuhelimet. Mallisto koostuu mielenkiintoisista lähes huipputason premium-puhelimista, mutta samalla julkaistaan edullisempi Honor 80 SE. Kyseisestä puhelimesta on nyt julkaistu ensimmäisiä kuvia.

Edullisemman Honor 80 SE -puhelimen muotoilu eroaa selvästi aikaisemmin paljastetun Honor 80 Pro -mallin muotoilusta. Laitteen takaosassa on hyvin geneerinen kamera-alue, joka ei vastaa yhtään malliston muita puhelimia. Laatikkomainen kamera-alue pitää sisällään kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalon.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kamera-alue tuo mieleen monien muiden kiinalaisvalmistajien puhelimet, joten Honor 80 SE ei ainakaan erotu joukosta. Puhelimen takaosassa on kuitenkin timanttimainen kuviointi. Etuosassa nähdään kaartuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Nähtävästi Honor 80 SE on valmistettu muovirungosta, mutta pinnat voivat olla lasia.

Weibo-palvelussa on lähtenyt leviämään myös Honor 80 SE -puhelimen live-vuotokuvat. Kuvissa puhelin nähdään vaaleanpunaisena sekä sinisenä. Kuvat vahvistavat laatikkomaisen kamera-alueen, mutta eivät oikeaan mitään uutta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Huhujen mukaan Honor 80 SE -puhelimessa käytettäisiin MediaTekin kehittämää Dimensity 1080 -järjestelmäpiiriä. Puhelimeen on odotettu myös 64 megapikselin pääkameraa, jonka myös nyt julkaistut kuvat vahvistavat. Honor 80 -perusmalliin odotetaan Snapdragon 788G Plus -järjestelmäpiiriä ja Honor 80 Pro -huippumalliin mahdollisesti Snapdragon 8+ Gen 1 -järjestelmäpiiriä.

Kaikki tiedot Honor 80 -sarjan puhelimista vahvistuvat 23. marraskuuta, joten pitkään ei tarvitse odottaa. Tilaisuudessa esitellään myös MagicOS 7.0 -käyttöjärjestelmä sekä taittuvanäyttöinen Magic Vs -puhelin.

Lähde: Honor

 

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor