VivoYleinen

Vivon ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin julkaistaan 11. huhtikuuta – odotuksissa myös ensimmäinen tabletti

Vivo vihjaili viime viikolla kertovansa tämän viikon aluksi tarkempia tietoja yrityksen tulevista tuotteista. Jo viime viikolla kerrottiin tulossa olevan Vivo X Fold- ja Vivo X Note -puhelimet, mutta myös Vivo Pad -tabletti. Nyt yritys on kertonut järjestävänsä julkaisutilaisuuden kotimarkkinoillaan Kiinassa 11. huhtikuuta.

Tilaisuudessa tullaan odotettavasti näkemään Vivo X Fold, joka on yrityksen ensimmäinen taittuvanäyttöinen älypuhelin. Lisäksi odotuksissa on Vivo X Note -huippupuhelin ja Vivo Pad -tabletti. Näiden uutuustuotteiden ohella Vivo saattaa esitellä myös uudet Vivo X80 -sarjan älypuhelimet. On kuitenkin hyvä huomata, että kyseessä on julkaisu Kiinan markkinoille, mutta myöhemmin laitteet saatetaan nähdä valikoiduilla globaaleilla markkinoilla. Suomessa Vivon laitteet eivät ole koskaan olleet myynnissä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Vivo X Fold -puhelimessa olisi 6,53 tuuman kokoinen ulkopuolen näyttö, 4510 milliampeeritunnin akku sekä Android 12 -käyttöjärjestelmä. Puhelimen mitoiksi on sertifiointitiedoista paljastunut 162,01 x 144,87 x 6,28 millimetriä. Lisäksi Vivon ensimmäinen taittuvanäyttöinen puhelin saanee tehokkaan 120 watin pikalatauksen.

Vivo X Note -puhelimen tarkkoja tietoja ei ole olemassa, mutta tietojen perusteella se tukisi 80 watin langallista pikalatausta sekä 50 watin langatonta latausta. Molempien tulevien puhelimien odotetaan tarjoavan Snapdragon 8 Gen 1 -järjestelmäpiirin.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vivo Pad

Vivo Pad -tabletista on julkaistu jo tarkkoja markkinointikuvia, joiden ohella myös muutamat tärkeimmät ominaisuudet ovat vuotaneet. Vuotojen mukaan tabletissa olisi Snapdragon 870 -järjestelmäpiiri, joka tarjoilisi 5G-yhteydet ja hyvän suorituskyvyn. Näytön on odotettu olevan 11 tuuman kokoinen, jossa on 2560 x 1600 pikselin tarkkuus, 120 hertsin virkistystaajuus sekä 16:10-kuvasuhde.

Tarkemmat tiedot uusista Vivon laitteista paljastuvat varmasti viimeistään 11. huhtikuuta.

Lähde: Weibo (Vivo, kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Vivo