GoogleYleinen

Vuotaja lisää odotuksia: Googlen taittuvanäyttöinen Pixel-puhelin julkaistaan tänä vuonna

Googlen taittuvanäyttöinen älypuhelin on ollut tasaisin väliajoin huhujen kohteena, mutta sen varsinaisesta julkaisusta ei ole ollut mitään tietoja. Googlen on odotettu julkaisevan perinteisemmät Pixel 6- ja Pixel 6 Pro -puhelimet lokakuussa, mutta mitään tarkkaa tietoa taittuvanäyttöisestä Pixel-puhelimesta ei ole ollut. Nyt tunnettu vuotaja lisää odotuksia lähenevästä julkaisusta.

Luotettavista tiedoistaan tunnettu Evan Blass on kertonut nyt ensimmäiset tietonsa taittuvanäyttöistä Pixel-puhelimesta. Blassin mukaan puhelin on tulossa vielä tämän vuoden aikana ja puhelinta on kerrottu kehitetyn yli kahden vuoden ajan. Puhelimen koodinimi on ”Passport”, mutta toistaiseksi tarkasta mallinimestä ei vielä ole tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Google saattaa esitellä tai ainakin antaa vihjauksen taittuvanäyttöisestä puhelimesta lokakuussa järjestettävässä Pixel 6 -puhelimien julkaisutilaisuudessa. Pixel 6 -puhelimien osalta Googlella kerrotaan olevan aikaisempaa suurempi markkinointibudjetti, mutta taittuvanäyttöisen Pixel-puhelimen kohderyhmästä, markkinoista tai hinnoittelusta ei ole vielä paljastunut yhtään mitään.

Taittuvanäyttöisen Pixel-puhelimen on odotettu saavan Googlen ja Samsungin yhteistyössä kehittämän Tensor-järjestelmäpiirin, joka on myös Pixel 6 -puhelimissa. Lisäksi puhelimeen on odotettu Samsungin valmistamaa 120 hertsin LTPO AMOLED -näyttöpaneelia.


Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Google