MotorolaYleinen

Ensimmäiset tiedot paljastuivat Motorolan tulevasta Moto E40 -puhelimesta – saamassa 90 Hz näytön ja 48 MP kameran

Motorola Moto E20

Motorola julkaisi vasta hiljattain uuden Moto E20 -älypuhelimen, mutta myös lisää Moto E -malliston laitteita on tulossa hyvin pian. Tunnettu vuotaja Evan Blass on julkaissut Twitterissä ensimmäisiä tietoja toistaiseksi julkaisemattomasta Moto E40 -älypuhelimesta, joka tulee jatkamaan edullisien älypuhelimien mallistoa.

Tulevassa Motorola Moto E40 -puhelimessa tullaan näkemään 8-ytiminen järjestelmäpiiri, mutta tarkkaa tietoa piiristä ei ole. Todennäköisesti kyseessä on Unisocin järjestelmäpiiri, joista lähes kaikki on tarkoitettu vain edullisiin laitteisiin. Moto E40 on paljastunut aikaisemmin myös Geekbenchin tietokannasta, joka on vahvistanut kyseessä olevan Unisocin järjestelmäpiiri, joka toimii 1,82 GHz:n kellotaajuudella.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto E40 -puhelimen näyttö tulee olemaan kooltaan 6,5 tuumaa ja se on HD+ -tasoinen. Näytössä on lisäksi korkea 90 hertsin virkistystaajuus. Takaosaan on odotettavissa kolmoiskamera, joka koostuu ainakin 48 megapikselin pääkamerasta. Kahdesta muusta kamerasta ei ole vielä mitään tietoa. Puhelimeen on tulossa lisäksi Android 11 -käyttöjärjestelmä ja 4 gigatavua RAM-muistia.

Teknisesti Moto E40 vaikuttaa olevan varsin samanlainen Moto G20 -puhelimen kanssa, joten laitteet saattavat jakaa myös paljon muita teknisiä ominaisuuksia. Motorola saattaa julkaista uuden Moto E40 -puhelimen tulevien viikkojen aikana.

Lähde: Twitter (Evan Blass), Geekbench

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola