MotorolaYleinen

Vuotaja: Motorola Edge 20 -malliston puhelimet julkaistaan heinäkuussa

Motorola Edge+

Motorolan uusista Edge 20 -malliston älypuhelimista on kuultu viime viikkoina vuotoja, ja aikaisemmin muun muassa tunnettu vuotaja Evan Blass paljasti tarkat tekniset tiedot neljästä mallistoon kuuluvasta puhelimesta. Tällä kertaa Blass on antanut enemmän tietoa Motorolan suunnitelmista julkaisun suhteen.

Blassin mukaan Motorola tulee julkaisemaan uudet Edge 20 -malliston älypuhelimet heinäkuun lopussa, jos mitään yllätyksiä ei tule. Motorola Edge 20 -mallistoon kuuluu ainakin kolme uutuuspuhelinta, jotka ovat koodinimiltään Berlin, Kyoto ja PStar. Kyoton tiedetään kantavan nimeä Motorola Edge 20 Lite, mutta Berlin- tai PStar-puhelimien tarkasta nimestä ei vielä ole tietoa. Todennäköisesti Berlin voisi olla Motorola Edge 20 ja PStar vastaavasti Motorola Edge 20 Plus/Pro.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Toistaiseksi Motorola ei ole itse vahvistanut uutuuspuhelimien julkaisuajankohtaa, mutta tuoreimpien tietojen perusteella lähiviikkoina on varmasti luvassa lisätietoja.


Viime viikolla Evan Blass julkaisi puhelimista tärkeimmät tekniset tiedot, joihin voi käydä tutustumassa aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa. Kaikkiin puhelimiin odotetaan muun muassa 108 megapikselin tasoista kolmoiskameraa, korkean virkistystaajuuden näyttöä sekä Android 11 -käyttöjärjestelmää. Kaikista edullisimmassa mallissa on MediaTekin kehittämä Dimensity 700 -järjestelmäpiiri, kun taasen Berlin-puhelin tarjoaa Qualcommin tuoreen Snapdragon 778G -järjestelmäpiirin. Malliston kärkimalli on PStar, jossa tiedetään olevan tehokas Snapdragon 870G -järjestelmäpiiri.

Lähde: Twitter (Evan Blass)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola