SamsungYleinen

Kuvavuoto paljastaa: Tältä näyttää Samsung Galaxy Watch 4 Classic

Samsungin uutuustuotteiden ympärillä kuhisee, sillä jatkuvasti nähdään uusia kuvavuotoja tai kuullaan uusia tietoja. Aikaisemmin tänään sertifiointitiedot paljastavat Samsungin tuovan markkinoille Galaxy Watch 4 -älykellon rinnalle myös klassisemman Galaxy Watch 4 Classic -version. Vain muutama tunti myöhemmin nettiin on ilmestynyt ensimmäiset luotettavat kuvavuodot, jotka paljastavat julkaisemattoman kellon.

AndroidHeadlines-sivusto on saanut käsiinsä tarkkoja tuotekuvia Galaxy Watch 4 Classic -älykellosta. Kuvat paljastavat kellon saavan aikaisemmista Samsungin älykelloista tutumman rakenteen, jonka kohokohtana on pyöritettävä kehys. Kellon oikeassa kyljessä nähdään kaksi painiketta ja kellon takaosassa on sykesensori ja muita antureita. Kellon näyttö on luonnollistikin pyöreä ja sitä on suojaamassa Gorilla Glass DX tai DX+ -lasi. Galaxy Watch 4 Classic on myös 5ATM-sertifikaatin mukaisesti vedenkestävä sekä MIL-STD 810G -standardin mukaisesti kestävä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tietojen mukaan Galaxy Watch 4 Classic tulee saataville kolmessa kokoversiossa, jotka ovat 42 mm, 44 mm ja 46 mm. Yleisesti Samsung on tarjonnut älykellojaan vain kahdessa koossa, mutta tällä kertaa kolmella kokoversiolla koitetaan tarjota kaikille oikean kokoinen versio. Kellon pitäisi olla myös yhteensopiva kaikkien 20 mm kokoisten rannekkeiden kanssa. AndroidHeadlines-sivuston mukaan kellosta on olemassa ruostumattomasta teräksestä sekä alumiinista valmistetut versiot.

Galaxy Watch 4 Classic tulee vuodon mukaan tarjolle kolmessa väriversiossa, jotka ovat valkoinen, harmaa ja musta. Värivalikoima on siis hieman kapeampi kuin Galaxy Watch 4 -perusversiossa. Samsungin odotetaan julkaisevan uudet älykellot elokuussa Unpacked-tapahtumassa yhdessä Galaxy Z Fold 3– ja Galaxy Z Flip 3 -älypuhelimien kanssa.

Lähde: AndroidHeadlines

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung