SamsungYleinen

Vuotaja: Samsung Galaxy S23 Ultra saamassa massiivisen parannuksen yö- sekä videokuvaukseen

Samsung Galaxy S23 Ultra

Tämänhetkisten huhujen mukaan ensi vuoden alussa julkaistava Samsung Galaxy S23 Ultra -puhelin olisi saamassa 200 megapikselin tarkkuuteen yltävän pääkameran, joka olisi yksi markkinoiden edistyksellisimmistä. Ice Universe -nimellä tunnettu Twitter-käyttäjä on kertonut, että Galaxy S23 Ultran kamerat saisivat ”vertaansa vailla” olevat laskentatehot. Tällä todennäköisesti tarkoitetaan muun muassa aiempaa parempaa kuvien prosessointia.

Parannellun kuvaprosessoinnin ansiosta Galaxy S23 Ultra olisi aiempaa parempi pimeä- ja videokuvauksessa. Raporttien mukaan harppaus kuvanlaadussa olisi Samsungin suurin viiteen vuoteen. Nähtäväksi kuitenkin jää millaista jälki tulee huhujen toteutuessa olemaan.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Parantuvan yö- ja videokuvauksen lisäksi Ice Universe kertoo, että Galaxy S23 Ultran telekameralla saisi myös aiempaa parempia kuvia. Telekameroiden mahdollistamat zoomit ovat kuitenkin jäämässä Galaxy S22 Ultran tasolle, eli Galaxy S23 Ultra tarjoaisi edelleen 3x ja 10x periskooppizoomauksen.

Parannukset on Ice Universen mukaan saavutettu paremmilla väreillä sekä joitakin tekoälyalgoritmeja parantamalla. Aikaisemmin vuotaja on ennustanut, että Galaxy S23 Ultra saisi 200 megapikselin pääkameran

Galaxy S22 Ultran kamerakokoonpano. Kuva: GsmArena.

Tämänhetkisten tietojen mukaan Samsung Galaxy S23 Ultran kamerakokonaisuus muodostuisi siis 200 megapikselin pääkamerasta, jolla olisi kaverinaan ultralaajakulmakamera sekä 3x ja 10x zoomaukseen kykenevät telekamerat. Kokoonpano olisi pääosin sama, kuin Galaxy S22 Ultrassa. Ultralaajakulma- tai telekameroiden tarkkuudesta ei tällä hetkellä ole tietoa.

Lähde: Gsmarena (1), (2)

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung