MotorolaYleinen

Tältä näyttää Motorola Moto X40 – kuvat paljastuivat viranomaistiedoista

Tältä näyttää Motorola Moto X40.

Motorolalta on huhuttu uutta Moto X40 -älypuhelinta, joka olisi yhtiön ensimmäinen Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriin perustuva puhelin. Lenovon puhelinliiketoiminnasta vastaava johtaja eilen aloitti vihjailut puhelimesta, mutta nyt Moto X40 on päätynyt myös viranomaistietokantaan.

Kiinalainen Tenaa on lisännyt tietokantaansa Motorolan puhelimen, jonka mallikoodi on XT2301-5. Tietokannasta löytyy puhelimen kuvat, joten ainakin muotoilusta on saatu erittäin hyvä käsitys.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Moto X40 -puhelimen takaosassa laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös Motorolan logo sekä M-logo. Kuvien perusteella etuosassa on kaartuvilla reunoilla varusteltu näyttöpaneeli, jonka yläreunassa on etukameraa varten tehty reikä. Kuvat paljastavat puhelimen oikeassa kyljessä olevan virta- ja äänenvoimakkuuspainikkeet.

Huhujen mukaan kyseessä olisi Snapdragon 8 Gen 2 -järjestelmäpiiriin perustuva laite, jonka julkaisua Qualcommilta odotetaan marraskuun aikana. Motorolan on odotettu olevan ensimmäisten joukossa käyttämässä uusinta tehopiiriä.

Motorolan odotetaan tarjoavan Moto X40 -puhelimessa myös 165 hertsin OLED-näyttöpaneelin, jossa on Full HD+ -tarkkuus. Puhelimeen odotetaan 8 tai 12 gigatavua RAM-muistia. Kameroita pitäisi olla takaosassa kolme kappaletta, jotka olisivat 50 megapikselin pääkamera, 50 megapikselin ultralaajakulmakamera sekä 12 megapikselin telekamera. Etuosassa on todennäköisesti 60 megapikselin tasoinen selfiekamera.

Todennäköisesti tiedot Moto X40 -puhelimesta tulevat tarkentumaan lähiviikkoina. Moto X40 on seuraaja viime vuonna Kiinassa julkaistulle Edge X30 -puhelimelle, joka nähtiin globaalisti myynnissä Motorola Edge 30 Pro -mallinimellä.

Lähde: Tenaa (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola