MotorolaYleinen

Vuotokuvat paljastavat: Motorola suunnittelee edullisempaa taittuvanäyttöistä ”Razr Lite” -puhelinta

Motorola Razr Lite

Motorolan on odotettu julkaisevan tänä vuonna ainakin yhden uuden taittuvanäyttöisen älypuhelimen, joka kantaa nimeä Razr+ 2023 tai Razr 40 Ultra. Nähtävästi Motorola suunnittelee myös toisen taittuvanäyttöisen älypuhelimen julkaisua, joka voisi asettua edullisempaan hintapisteeseen. Puhelimen nimi voisi olla ”Razr Lite” tai ”Razr 2023”.

Tunnettu vuotaja OnLeaks on julkistanut puhelimesta ensimmäisiä mallinnuksia, jotka pohjautuvat nähtyihin vuotokuviin prototyyppilaitteesta. Motorola Razr Lite saattaa olla yksi tämän hetken edullisimmista taittuvanäyttöisistä älypuhelimista, mutta toistaiseksi tarkasta julkaisuajankohdasta ei ole tietoja.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Motorola Razr Lite on saamassa tutun simpukkapuhelimen kaltaisen muotoilun. Sisäpuolella on taittuva näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty reikä yläreunassa. Puhelimen ulkopuolella on pieni näyttöpaneeli, jota voitaisiin käyttää esimerkiksi kellonajan tai ilmoituksien näyttämiseen.

Puhelimessa on myös kaksoiskamera sekä LED-salamavalo. Motorola tulee valmistamaan puhelimen todennäköisesti metallikehyksestä, sillä siinä on antenneja varten tehtyjä juovia. Kehys näyttää myös hieman pyöristetyltä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Tarkkaa tietoa puhelimen tekniikasta ei kuitenkaan ole, mutta Motorola voisi hyödyntää laitteessa jotain muuta kuin lippulaivatason järjestelmäpiirejä. Todennäköisesti tiedot Motorola Razr Lite -puhelimesta tulevat tarkentumaan lähiviikkoina.

Motorolan on odotettu julkistavan Motorola Razr+ 2023 -puhelimen kesällä globaalisti. Puhelimeen on tulossa muun maussa aikaisempaa suurempi ulkopuolen näyttö. Tarkemmat tiedot puhelimesta voi lukea aikaisemmasta artikkelistamme tämän linkin takaa.

Lähde: Mysmartprice.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola