MotorolaYleinen

Vuoto: Motorola One Vision saa Exynos 9610 -järjestelmäpiirin ja 48MP kameran

Mahdollisesti Motorola One Vision (Motorola P40) / Kuva: OnLeaks & 91Mobiles

Lenovon omistamalta Motorolalta odotetaan tänä vuonna uutta Motorola One Vision -älypuhelinta, jossa on hyödynnetty verrattain hieman erikoista tekniikkaa. Tuoreimmat tiedot puhelimesta tulevat XDA-Developers.com -sivustolta, jossa on listattuna laitteen teknisiä ominaisuuksia.

Yksi Motorola One Vision -laitteen erikoisimmista ominaisuuksista on Samsungin Exynos 9610 -järjestelmäpiiri, sillä Motorola on aikaisemmin luottanut Qualcommin järjestelmäpiireihin. RAM-muistia puhelimeen on tulossa 3 tai 4 gigatavua mallista riippuen sekä tarjolla pitäisi olla 32, 64 ja 128 gigatavun tallennustilaversiot. Tietojen mukaan Motorola One Vision olisi Android One -puhelin, joten siinä olisi tuoreeltaan puhdas Android 9.0 Pie -käyttöjärjestelmä.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen näytön kerrotaan olevan varusteltu 21:9-kuvasuhteella ja sen tarkkuus on 2520 x 1080 pikseliä. Näytön suuruutta ei ole vielä vahvistettu, mutta sen koko voisi olla huhujen mukaan 6,2 tuumaa. Motorola One Vision -puhelimessa on tietojen perusteella myös kaksoiskamera, joka rakentuu 48 megapikselin pääkamerasta sekä 12 megapikselin toisesta kamerasta. Kamerasta ei ole kovin paljoa tietoa, mutta todennäköisesti Motorola tulee ainakin panostamaan hämäräkuvaukseen.

Muita tulevan puhelimen ominaisuuksia pitäisi olla 3500 milliampeeritunnin akku sekä sormenjälkilukija laitteen takaosassa. Motorola One Vision on mahdollisesti varusteltu myös näyttöön upotetulla etukameralla, jos on uskomista aikaisemmin nähtyjä kuvia. Motorola One Vision on todennäköisesti sama puhelin kuin Kiinan markkinoille odotettava Motorola P40. Tietojen mukaan puhelin olisi tulossa ainakin tarjolle väreissä sininen ja kultainen.

Motorolan odotetaan julkaisevan puhelimen globaalisti myöhemmin tänä vuonna. Tarkkaa julkaisuaikataulua ei toistaiseksi ole.

Lähde: XDA-Developers.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola