MotorolaYleinen

Vuoto paljastaa kuvia Moto G50 -puhelimesta – tehoista vastaa Snapdragon 480 5G -järjestelmäpiiri

Motorola on nähtävästi julkaisemassa piakkoin uuden Moto G50 -älypuhelimen, joka on todennäköisesti yksi edullisimmista 5G-älypuhelimista. Kyseessä on aikaisemmin Ibiza-koodinimellä tunnettu puhelin, jonka mallinumero on XT2137. Tällä kertaa Moto G50 on paljastunut tarkoissa lehdistökuvissa, joiden lisäksi puhelimen tärkeimmät tekniset tiedot ovat myös vuotaneet.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuvien perusteella Moto G50 olisi muovista rakentuva laite, jossa on pisaralovella varusteltu näyttöpaneeli. Takaosassa nähdään laatikkomainen kamera-alue, jossa on kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Takaosassa on myös perinteikäs sormenjälkilukija. Moto G50 on esillä kuvissa kahdessa väriversiossa, jotka ovat harmaa sekä sininen.

Tietojen mukaan Moto G50 tulee saamaan Qualcommin varsin tuoreen Snapdragon 480 -järjestelmäpiirin, jossa on integroitu 5G-modeemi. Puhelimessa tullaan näkemään vuotojen mukaan myös 5000 milliampeeritunnin akku, 10 watin pikalataus sekä 90 hertsin IPS LCD -näyttöpaneeli. Moto G50:n mitoiksi on huhuttu 164,95 x 74,93 x 8,95 millimetriä. Motorola luottaa laitteen takaosassa 48 megapikselin pääkameraan, 5 megapikselin makrokameraan sekä 2 megapikselin syvyyskameraan. Moto G50 tulee saamaan myös 13 megapikselin tasoisen selfiekameran.

Motorolan odotetaan tarjoavan puhelimessa oletusarvoisesti Android 11 -käyttöjärjestelmän. Moto G50:n on huhuttu tulevan tarjolle 4 gigatavun RAM-muistilla ja 128 gigatavun sisäisellä tallennustilalla varusteltuna versiona. Moto G50:n hinta on muutamien jälleenmyyjien mukaan noin 229 euron tasolla, joten kyseessä olisi varsin kilpailukykyinen halpa 5G-laite.

Toistaiseksi on kuitenkin epäselvää, milloin uusi Moto G50 -puhelin tullaan julkaisemaan, sillä Motorola ei ole vihjannut laitteen julkaisusta. Aikaisemmin Motorola on vahvistanut julkaisevansa Moto G100 -puhelimen 25. maaliskuuta järjestettävässä tilaisuudessa.

Lähde: NieweMobiel, XDA Developers

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola