SamsungYleinen

Vuoto paljastaa Samsung Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden yksityiskohtaiset ominaisuudet

Samsungin ensi viikon yksi julkaistavista tuotteista on Galaxy Buds 2 -kuulokkeet, joista on nähty ja kuultu erilaisia vuotoja viimeisimpien viikkojen aikana paljon. Nyt tuorein vuoto paljastaa kuulokkeiden kaikki ominaisuudet, joten mitään suurempia salaisuuksia ei enää Samsungilla ole.

Galaxy Buds 2 -kuulokkeiden muotoilu on vahvistunut jo monissa kuvavuodoissa, ja kuulokkeissa tiedetään olevan tulpallinen rakenne ja värikäs viimeistely. Rakenne on uusien tietojen mukaan IPX7-sertifikaatin mukaisesti vedenkestävä, kuten Samsungin Galaxy Buds Pro -huippukuulokkeissa. Galaxy Buds 2 -kuulokkeet kestävät siis vettä ja hikeä paremmin kuin normaalisti kuulokkeissa tavattu IPX2-luokitus.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Kuulokkeiden akunkesto on 61 milliampeeritunnin akun varassa, mutta latauskotelo tarjoaa suuremman 472 milliampeeritunnin akun. Samsung tulee vuodon mukaan lupaamaan kuulokkeille viiden tunnin akunkeston aktiivisen taustamelun kanssa ja kahdeksan tunnin akunkeston ilman melunvaimennusta. Kuulokkeiden latauskotelon avulla kuulokkeiden akunkesto yltää jopa 28 tuntiin.

Myöskin pikalataus on tuettuna, sillä viiden minuutin latauksen jälkeen Galaxy Buds 2 -kuulokkeet tarjoavat 55 minuuttia akunkestoa. Latauskotelo on lisäksi saamassa tuen langattomalle latauksella Qi-standardin mukaisesti. Galaxy Buds 2 -kuulokkeisiin odotetaan myös kolmea mikrofonia, 11 mm bassoelementtiä sekä 6,5 mm diskanttielementtiä. Yhteys kuulokkeissa pitäisi olla tuoreimman Bluetooth 5.2 -version varassa.

Aikaisemmin Galaxy Buds 2 -kuulokkeet on nähty vuotokuvissa viidessä väriversiossa, jotka ovat keltainen, violetti, musta, valkoinen ja vihreä. Kuulokkeiden hinnaksi on Euroopassa odotettu 149,99 euroa, joten kyseessä eivät ole kovinkaan edulliset täyslangattomat nappikuulokkeet. Samsung tulee julkaisemaan kuulokkeet todennäköisesti ensi viikolla 11. elokuuta järjestettävässä Unpacked-tilaisuudessa.

Lähde: Twitter (Snoopy)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung