HonorYleinen

Vuoto: Taittuvanäyttöinen Honor Magic V tarjoaa 50 megapikselin pääkameran ja sulavat näytöt

Honor Magic V

Honor on vihjaillut yhtiön ensimmäisestä taittuvanäyttöisestä älypuhelimesta, mutta toistaiseksi tarkkaa julkaisupäivää ei ole paljastettu. Puhelimesta ei ole kuultu kovinkaan paljoa yksityiskohtia, mutta Honor itse julkaisi aikaisemmin rakenteen paljastavan videon. Tällä kertaa Kiinassa on vuodettu puhelimen teknisiä tietoja.

Tiedot ovat peräisin luotettavista vuodoistaan tunnetulta Weibo-käyttäjä Digital Chat Stationilta. Vuodon mukaan Honor Magic V saa tehonsa Qualcommin tuoreimmasta Snapdragon 8 Gen 1 -tehopiiristä ja käyttöjärjestelmänä on oletusarvoisesti uusin Android 12. Akun koosta ei ole vielä tietoa, mutta puhelinta pystytään lataamaan jopa 66 watin tehoisella pikalaturilla.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Honor Magic V

Honor Magic V -puhelimeen on tulossa nähtävästi ainakin 50 megapikselin tasoinen pääkamera. Honor tulee tarjoamaan puhelimessa myös muita kameroita, mutta toistaiseksi tarkkaa tietoa niistä ei ole. Laitteen sisältä löytyy suurempi taittuva näyttö, jossa on vuodon mukaan etukameraa varten tehty reikä. Puhelimessa on myös ulkonäyttö, jossa on etukameraa varten tehty reikä. Ulkonäyttöön odotetaan 90 hertsin virkistystaajuutta, kun sisänäytössä on 120 hertsin virkistystaajuus.

Digital Chat Station kertoo vuodettujen tietojen olevan ainakin osa Honor Magic V -puhelimen prototyyppiä, mutta tiedot saattavat vielä muuttua hieman ennen julkaisua. Honor Magic V:n tiedetään kuitenkin olevan kiinalaisvalmistajan yksi mielenkiintoisimmista lippulaivapuhelimista, sillä taittuvanäyttöisiä laitteita ei Honorilta ole aikaisemmin nähty.

Honor Magic V julkaistaan todennäköisesti tammikuussa 2021, mutta Honor ei ole vielä vahvistanut tarkkaa päivämäärää.

Honor Magic V

Lähde: Weibo (kiinaksi)

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Honor