SamsungYleinen

Vuoto: Tältä näyttää Samsung Galaxy S10+

Huhujen mukaan Samsungilta odotetaan ensi vuonna kolmea uutta Galaxy S -malliston älypuhelinta. Tietojen mukaan Samsung kehittää kovaa vauhtia Galaxy S10-, Galaxy S10+- sekä Galaxy S10 Lite -älypuhelimia. Tällä kertaa tuttu vuotaja Steve Hemmerstoffer on julkaissut yhdessä 91mobiles.com -sivuston kanssa hyvälaatuisia kuvia Galaxy S10+ -puhelimesta.

Kuvien perusteella Galaxy S10+ -puhelimen design tulee jatkamaan monella tavalla aikaisempia malleja, mutta suurin uudistus löytynee näytöstä. Näyttö on jälleen hieman kaartuva, mutta erikoisuus on tällä kertaa näytöstä löytyvä reikä kameroille. Kuvien perusteella Galaxy S10+:ssä kamerareikä löytyy näytön oikeasta yläkulmasta ja siihen on sisälletty kaksi kamerasensoria.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Puhelimen takaosassa Samsung tulee siirtymään Galaxy Note9 -puhelimessa nähtyyn vaakasuoraan kamerajärjestelmään. Kuvista nähdään laitteessa olevan jopa neljä takakameraa. Tietojen mukaan neloiskamerassa käytetään 16 megapikselin sensoria pääkamerana ja 13 megapikselin sensori on optisen zoomauksen mahdollistava teleobjektiivi. Yksi kameroista on myös 16 megapikseliä ja siinä on laajakulmaobjektiivi. Neljännestä kamerasta ei ole tarkkoja tietoja. Puhelimessa ei ole myöskään nähtävissä perinteistä sormenjälkilukijaa, vaan huhuissa Galaxy S10 -puhelimissa käytetään näytönalaista sormenjälkilukijoita.

Kokonaisuudessaan nyt vuotaneet kuvat puhelimesta osoittavat Galaxy S10+:n jakavan monia design-elementtejä edeltäjiensä kanssa. Laitteen alareunassa on USB-C-tyypin latausliitin sekä jälleen perinteikäs 3,5 mm kuulokeliitin.

Jo aikaisemmin huhuttujen tietojen mukaan Samsung tulisi julkaisemaan uuden puhelimensa helmikuun lopussa MWC 2019 -messuilla Barcelonassa. Oletuksena on, että puhelimissa tullaan hyödyntämään Exynos 9820- ja Snapdragon 855 -järjestelmäpiirejä.

 

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Samsung