HMDNokiaYleinen

Tässä on huomenna julkaistavan Nokia 8.1 -puhelimen tuotevideo

Nokia-puhelimista vastaava HMD Global tulee huomenna julkaisemaan todennäköisesti Nokia 8.1 -älypuhelimen Dubaissa järjestettävässä tilaisuudessa. Nokia 8.1 on vuotojen mukaan täysin sama puhelin kuin Kiinassa jo julkaistu Nokia X7 -puhelin, joten suuria yllätyksiä ei HMD Globalilta todennäköisesti ole luvassa.

Tänään Nokiapoweruser-sivusto on julkaissut Nokia 8.1 -puhelimen 30 sekuntia kestävän tuotevideon, jossa esitellään laitteen ominaisuuksia. Videon voit katsoa alta.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Jo Nokia X7 -puhelimen julkaisun jälkeen Nokia 8.1 -version tekniset ominaisuudet ovat pitkälti selvillä. Nokia 8.1 -puhelimessa on Nokia X7:n tapaisesti 6,18 tuuman näyttö ja siinä on 18,7:9-kuvasuhde sekä Full HD+ -tarkkuus. Puhelimen tehoista tulee vastaamaan Qualcommin Snapdragon 710 -järjestelmäpiiri, jonka tukena on korkeintaan 6 gigatavua RAM-muistia. Kiinassa Nokia X7 on tarjolla kolmessa muistiversiossa, jotka ovat 4 + 64 gigatavua, 6 + 64 gigatavua sekä 6 + 128 gigatavua. Puhelimen akku on kooltaan 3500 milliampeerituntia.

Kameroissa HMD Global luottaa kaksoiskameraan, jossa on optinen kuvanvakain sekä tekoälyyn pohjautuvia ominaisuuksia. Takana on 12 + 13 megapikselin sensoreista koostuva kamera, kun taasen edessä 20 megapikselin selfie-kamera. Muita uutuuspuhelimen mainittavia ominaisuuksia ovat USB-C-tyypin- ja 3.5 mm kuulokeliitin. Puhelimen takaosasta löytyy lisäksi perinteinen sormenjälkilukija ja laitteen mitat ovat 154,8 x 75,76 x 7,97 millimetriä ja painoa on 178 grammaa.

HMD Globalin julkaisutilaisuus järjestetään siis huomenna 5. joulukuuta kello 17.00 Suomen aikaa.

Lähde: Nokiapoweruser

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD