MotorolaYleinen

Vuotokuva paljastaa kosketusnäyttökynällä varustellun Motorola Moto G Stylus 2022 -puhelimen

Vuotanut kuva Motorola Moto G Stylus 2022 -puhelimesta.

Motorola julkisti globaalisti tällä viikolla jo viisi uutta Moto G -malliston älypuhelinta, jotka olivat Moto G31, Moto G41, Moto G51 5G, Moto G71 5G sekä Moto G200. Nähtävästi lisää Moto G -malliston puhelimia on tulossa, sillä tällä kertaa vuotokuvissa on esillä Moto G Stylus 2022.

Stylus-kynällä varustellut älypuhelimet ovat olleet Motorolan mallistossa jo parin vuoden ajan, mutta jatkoa on luvassa. 91mobiles.com-sivusto on saanut käsiinsä kuvan Moto G Stylus 2022 -puhelimesta, joka olisi seuraaja kesäkuussa julkaistulle Moto G Stylus 5G -mallille.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Vuotokuva vahvistaa puhelimessa olevan tuki stylus-kynälle ja muotoilultaan laite vastaa tuoreimpia Moto G -malliston muita puhelimia. Takaosassa on esillä kolme kamerasensoria sekä LED-salamavalo. Etuosassa on tasainen näyttöpaneeli, jossa on etukameraa varten tehty keskitetty reikä. Nähtävästi sormenjälkilukijan Motorola on asettanut puhelimessa oikeaan kylkeen virtapainikkeen yhteyteen. Kuvassa Moto G Stylus 2022 on esillä harmaassa väriversiossa.

Toistaiseksi puhelimen tarkoista teknisistä tiedoista ei ole vuotoja. Takaosan kameroiden rinnalla on esillä teksti 50 MP, joten ainakin 50 megapikselin pääkamera laitteessa on. Puhelimen mallinumero on ”XT2211DL”, ja sen odotetaan tarjoavan myös 5G-yhteydet.

Todennäköisesti lähempänä julkaisua laitteesta tullaan kuulemaan enemmän. Vuodon mukaan puhelin julkaistaisiin vasta ensi vuonna.

Lähde: 91mobiles.com

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja pääkirjoittaja. Yhteydenotot: [email protected]

Kommentoi

Lisää aiheesta:Motorola