HMDNokiaYleinen

Vuotokuvassa Nokia 8000 4G – tältä näyttää pian julkaistava premium-peruspuhelin

HMD Globalin on huhuttu tuovan pian markkinoille kaksi uutta Nokia Originals -malliston älypuhelinta, jotka olisivat Nokia 8000 4G sekä Nokia 6300 4G. Nyt Winfuture.de -sivusto on saanut käsiinsä kuvan sekä ensimmäisiä tarkkoja tietoja tulevasta Nokia 8000 4G -puhelimesta, jotka viittaavat HMD Globalin suunnittelevan premium-peruspuhelinta.

Kuvan perusteella kyseessä on varsin perinteinen peruspuhelin, jossa on tuttu näppäimistö sekä pieni näyttö. HMD Global on kuitenkin panostanut Nokia 8000 4G:ssa vahvasti muotoiluun, joka on selvästi pyöristetty ja materiaalien mukaan rakenne onkin ”premium glass-like design”, eli lasinkaltainen. Todennäköisesti rakenne on tuttua kiiltävää muovia, johon on pyritty saamaan lasin tuntumaa.

Artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen

Nokia 8000 4G on KaiOS-laite, joten puhelin tukee esimerkiksi WhatsApp- ja Facebook -sovelluksia. 4G-tuen ohella puhelimessa on myös Wi-Fi- ja kaksois-SIM -tuet. Näyttö on kooltaan 2,8 tuumaa ja sen tarkkuus on 240 x 320 pikseliä. Tehoista on vastaamassa Snapdragon 210 -järjestelmäpiiri, jonka rinnalla on 512 megatavua RAM-muistia sekä 4 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Akku on kooltaan 1500 milliampeerituntia ja sitä ladataan microUSB-liittimen kautta. Tulevassa Nokia 8000 4G -puhelimessa on lisäksi 2 megapikselin kamera takaosassa.

Nokia 8000 4G -puhelimen julkaisua odotetaan lähiviikkojen aikana. Puhelimen rinnalla tullaan näkemään myös Nokia 6300 4G, mutta kyseisestä puhelimesta ei vielä tiedetä kovinkaan paljoa.

Lähde: Winfuture.de

Eero Salminen
Eero Salminen, SuomiMobiilin perustaja ja päätoimittaja. Yhteydenotot: [email protected]

11 Kommenttia

 1. Ihan tyylikäs.

  1. Kaukana tyylikkäästä, mutta kieltämättä tuo haalarin taskussa menee jos on ip luokiteltu?

 2. Nii, mieti sitä onko. 😂

  1. Kiitos,kiitos kaada toki itsellesikin. 🤣🤣

 3. Samoin, erilainen. 🤭

  1. Siinähän sitä onkin erikoisella debiili kriitikolla sitä omaa miettimistä. 🤭🤭

 4. Kuten sulla, erilainen. 😂

  1. Onko sulla pakkomielle samoja asioita toistaa?🤣

 5. Mieti sitä, onko. 🤭

  1. Eipä tuota enää tarvitse miettiä, sen voi todeta että sinulla on joku syndrooma. Ei muuten voi selittää kirjoituksiasi tänne. Jankkaamisesi tulee täten hiukan ymmärrettävämmäksi. Minkäs sinä itsellesi voit?🤣

 6. Kuten sulla. 🤭

Kommentoi

Lisää aiheesta:HMD